<

Волинська поліція посилить охорону на вихідні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:24 | 12.10.2019 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

14-го жовтня з нагоди Покрови Пресвятої Богородиці та відзначення Дня захисника України, Дня Українського козацтва та 77-річниці утворення Української повстанської армії на території Волинської області заплановано проведення різноманітних масових заходів. До охорони громадського порядку буде залучено понад 100 поліцейських.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

Близько восьми тисяч людей братимуть участь у масових заходах. Наряди поліції посилено патрулюватимуть вулиці обласного центру та місця проведення масових заходів у районах області. Ситуаційний центр поліції Волині також перейде на посилений цілодобовий режим роботи.

11-го жовтня відбулися масові заходи з нагоди Дня захисника України у 12 населених пунктах області. У них взяли участь понад дві тисячі громадян. Заходи пройшли без порушень правопорядку.  

Поліція Волині закликає громадян бути взаємоввічливими, дотримуватися загальноприйнятих норм поведінки, правил безпеки дорожнього руху. У випадках виявлення фактів правопорушень, чи ймовірності загроз безпеці громадян, невідкладно звертатися до поліції за номер 102. 




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер