<

Волинська біатлоністка здобула чергову перемогу на чемпіонаті світу в Канаді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:41 | 23.02.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Заслужений майстер спорту України з лижних гонок Юлія Батенкова-Бауман виборола «бронзову» медаль на чемпіонаті світу з зимових видів спорту.

Нагадаємо, він розпочався у Канаді, місто Прінс-Джордж, 8-го лютого 2019 року та триватиме до 26 числа цього ж місяця, – інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Цього разу волинянка отримала перемогу в змаганнях з біатлону на дистанції 12,5 км.

Кількома днями раніше Юлія отримала «срібну» медаль у цьому ж виді спорту на дистанції 10 км.

Окрім того, ще одна мешканка області – Богдана Конашук стала «бронзовим» призером у лижних перегонах в спринті на дистанції 1,5 км та виконала норматив майстра спорту України міжнародного класу.

Загалом Юлія Батенкова-Бауман з 2004 року займається лижними гонками та біатлоном.

Брала участь у чотирьох зимових Паралімпійських іграх, які відбулися в Італії, 2006 рік, Канаді, 2010 рік, Росії, 2014 рік та Південній Кореї, 2018 рік. На цих іграх спортсменка виборола 1 золоту, 8 срібних і 5 бронзових нагород у змаганнях з біатлону та лижних гонок

Разом із тим, волинянка є заслуженим майстром спорту України з лижних гонок (2010 р.), майстром спорту України міжнародного класу з біатлону (2005 р.) серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. Також її нагороджено орденами княгині Ольги ІІІ, ІІ, І ступенів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа