<

Волинська біатлоністка виборола «срібло» на чемпіонаті в Канаді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:36 | 17.02.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волинянка Юлію Батенкова-Бауман на чемпіонаті світу з зимових видів спорту (УОРА, вади зору, ІІ ранг) здобула «срібну» медаль в біатлоні на дистанції 10 кілометрів.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

«Під час нашої останньої зустрічі, коли ми вітали Юлію із «золотом» на Параолімпійських іграх, вона сказала, що на цьому не зупиниться. Пригадую її слова: «у такий складний час, хочеться боротися заради країни і показувати, що не можна здаватися. Треба вірити, що все в Україні буде добре. Я вірю! Тож хочеться бути прикладом для інших». Дуже радий тому, що Юлія продовжує вражати нас перемогами», – сказав голова облдержадміністрації Олександр Савченко.

Чемпіонат світу з зимових видів спорту (УОРА, вади зору, ІІ ранг) проходить з 8-го по 26-те лютого в Прінс-Джордж (Канада). 

Юлія з 2004-го року займається лижними гонками та біатлоном, є учасницею чотирьох зимових Паралімпійських ігор (Італія, 2006 р.; Канада, 2010 р.; Росія, 2014 р.; Південна Корея, 2018 р.). На цих іграх спортсменка виборола 1 золоту, 8 срібних і 5 бронзових нагород у змаганнях з біатлону та лижних перегонах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок