<

Волиньрада закликала покарати російських колаборантів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:06 | 24.12.2021 / Новини / , , /
Перегляди
421
/ коментарі 3

Депутати Волинської обласної ради закликали центральну владу та правоохоронні органи притягнути до відповідальності зрадників державних інтересів.

Про це йшлося 24-го грудня під час засідання позачергової 11-ї сесії Волинської обласної ради, – передають Волинські Новини.

Депутати підготували звернення до Президента України, голови Служби безпеки України, Генерального прокурора, міністра внутрішніх справ, виконувача обов’язків директора Державного бюро розслідувань щодо необхідності посилення боротьби з колаборантами.

Текст звернення зачитав голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

«США, країни ЄС та міжнародні експерти б’ють на сполох через підготовку Росією військового вторгнення в Україну. Агресор сконцентрував біля українського кордону військову техніку, понад 100 тисяч солдатів і важке озброєння. Усе це в будь-який момент можуть використати проти нашої держави», – наголосив він.

Тому депутати вимагають посилити боротьбу з колаборантами і зрадниками державних інтересів, які з 2014 року вели торгівлю з окупантами й терористами, а сьогодні намагаються дестабілізувати ситуацію всередині країни шляхом різних провокацій.

«Вони розколюють українську націю. І це в той час, коли українці мають об’єднатися перед загрозою російської агресії. Найганебніше те, що вони прикривають свої злочини патріотичними гаслами, щоб уникнути відповідальності перед законом і суспільством. У той час, коли на сході гинули тисячі українців, представники владної верхівки дбали лише про власне збагачення, обкрадаючи українське військо, торгуючи з агресором, співпрацюючи з терористами ЛДНР і сприяючи їхній діяльності», – акцентував голова облради.

Він додав, що вугільна змова колишніх українських високопосадовців із російськими посіпаками та сепаратистами – це державна зрада і пряма підривна діяльність проти України. Тому держава повинна дати відсіч усім, хто працює всупереч її інтересам.

«Вимагаємо від центральної влади та правоохоронних органів покласти цьому край та за всією строгістю закону покарати зрадників державних інтересів. Допоки існує загроза військової агресії, у тилу не може бути російських колаборантів», – резюмував Григорій Недопад.

Депутати підтримали проєкт рішення й найближчим часом направлять звернення центральній владі та правоохоронним органам.




коментарів: 3
  1. пидтримую ! Ні рашка-газу ! Ні сябровському дізелю ! Ні електричеству з рашки ! Ні добривам обох ! Да, рашка-газу з Угорщини – теж Ні !

  2. А назвати конкретні прізвища зрадників державних інтересів депутатам облради слабо? Чи може варто депутатам почати з себе та зі своїх тельбухів. Бо коли тичеш одним пальцем на когось, то треба пам`ятати, що три інших пальця руки показують на тебе.

  3. Клоуни. Якби хотіли то давно би вже вторглися, та от їм схоже свого там лайна вистачає..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер