<

«Волиньобленерго» готує графіки відключення людей від електрики в області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:42 | 2.10.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На наступному тижні волинські посадовці готуються щільно пропрацювати графіки віялових відключень від електропостачання.

Про це розповів комерційний директор ПАТ «Волиньобленерго» Дмитро Іванов під час засідання антикризового штабу Волині, – повідомляє ВолиньPost.

Іванов проінформував, що зараз в області проводиться підготовча програма стосовно віялових відключень людей від електропостачання. Зокрема, готують графіки відключень, щоб волиняни могли знати «що, коли і де буде вимикатись».

«Це робиться для того, щоб не повторити ті проблеми, які були минулого року: коли освітлення виключали хаотично, неорганізовано, коли по кнопці київського диспетчера вимикалось все підряд і три-чотири години не було світла», – сказав він.

Відтак, він попросив всіх голів райдержадміністрацій, а також міських та селищних керманичів підійти до цього питання серйозно. Зі сторони свого підприємства Іванов пообіцяв всіляко допомагати з інформацією та консультаціями.

«На наступному тижні це питання буде щільно пропрацьовуватись по всіх районах області», – наголосив він.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик підтримав комерційного директора ПАТ «Волиньобленерго».

«Такі графіки мають бути складені не в той період, коли натискається кнопка, а хоча б за місяць-півтора наперед», – сказав губернатор.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа