<

Бійцю з Камінь-Каширська вручили нагороду за оборону Луганського аеропорту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:09 | 12.01.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Денису Киричуку, який служив у добровольчому батальйоні «Айдар» вручили нагрудний знак «За оборону Луганського аеропорту». 

Нагороду вручив керівник Відокремленого підрозділу «Всеукраїнська спілка учасників бойових дій в АТО «Побратими України» в Ковелі Юрій Ганджала у п’ятницю, 12 січня, повідомляє Волиньпост.

Денис Киричук – мешканець Камінь-Каширського, півроку прослужив у добровольчому батальйоні «Айдар» та був сапером у другій афганській роті. 

Брав участь у гарячих боях за Красний Яр, Кримське, луганський аеропорт. Отримав поранення та дві контузії. Після першої відмовився від госпіталізації, проте друга контузія, отримана у Кримському, завадила подальшій службі. Зараз чоловік знаходиться у Волинському обласному госпіталі ветеранів війни. Саме там чоловіку і вручили нагрудний знак «За оборону Луганського аеропорту». 

На врученні був також присутній заступник голови обласного осередку Всеукраїнської спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України» Андрій Косаревич. Він розповів, що контузію Денис Киричук отримав, коли під час вибуху міни накривав побратима власним тілом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер