<

Волиняни сплатили майже 150 мільйонів гривень на потреби армії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:20 | 19.07.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Протягом першого півріччя 2019-го року на Волині сплачено 149,9 мільйона гривень військового збору.

Таким чином, фінансовий внесок волинян до держбюджету для підтримки національного війська на 20,4 відсотка перевищує аналогічні показники минулого року, – інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

 «На стан мобілізації так званих зарплатних податків безпосередньо випливає позиція працедавців, на яких закон покладає обов’язок  нараховувати і сплачувати до бюджету ПДФО, військовий збір, а також єдиний соціальний внесок. Динаміка надходжень цих платежів за підсумками першого півріччя 2019 року – позитивна. А це означає, що до держбюджету, місцевих скарбниць та соціальних фондів надійшло значно більше коштів, аніж торік. Зі свого боку фахівці ДФС забезпечили належний податковий супровід суб’єктів господарювання та якісне адміністрування податкових платежів», – зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.  

За підсумками січня-червня 2019 року найбільшу суму військового збору сплачено у Луцьку – 64,2 мільйона гривень, на території Луцького району – понад 11,3 мільйона гривень, у Ковелі –  9,1 мільйона гривень, у Володимирі-Волинському – понад 8 мільйонів гривень військового збору, у Нововолинську –  понад 7 мільйонів гривень.




коментарів: 4
  1. а заслуги порошенко себе приписал.обдирал людей,чтобы эта армия убивала своих же

  2. Що автор новини хотів підкреслити цією світлиною з патронами і російськими копійками, з-під яких визирає Мазепа?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер