<

Онкохвора Тетяна Куценко з Нововолинська благає допомогти здолати важку недугу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:14 | 12.01.2019 / Новини / /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Онкохвора мама двох діток, мешканка Нововолинська Тетяна Куценко вкотре просить про допомогу у небайдужих людей. Жінці дещо погіршало, втім вона вірить, що її проблеми тимчасові.

Нагадаємо, Тетяна Куценко з Нововолинська в 2013 році лікувала 3-тю стадію раку грудей, пройшла повністю все лікування: 7 хімій, 2 операції і 20 променевих терапій. Але від липня 2018 лікарі виявили метастази в легені та печінці, повідомляє VSN.

Аби боротися за життя, Тетяна приймає препарат “Ібранс”, на який щомісяця потрібно 43 тисячі гривень. Загалом жінці доведеться пройти 16 курсів цього препарату.

Жінка розповідала, що після перших етапів прийому ліків метастази у легенях та печінці суттєво зменшились, тож вона та всі її рідні сподіваються на одужання.

В останні дні Тетяні Куценко дещо погіршало.

“Я не знаю, що мене чекає, бо лейкоцити і нейтрофіли впали дуже від таргетів. Треба на тиждень перерву, щоб відновилися. Іще пішов загальний набряк тіла аж до ніг. Можливо, це наслідки хімії. Нирки перевірили – нормальні. Ще серце маємо перевірити скоро”, – розповіла вона.

Також Тетяна Куценко показала своє останнє фото.

“На фото я в перуці, брови і вії вже майже відросли, вже трохи легше психологічно, важче зі сприйняттям ваги. Гормонотерапія і хімії дали своє… Але я вірю, що на 35 років я буду жива і вже з короткою зачіскою. Але ця віра іноді так зникає, плачу раз в день, хочеться вити як вовк, страшно, уявляти, коли ти будеш вмирати від сильного болю, краще б пробило щось швидко і безболісно… Ну це так хвилина слабкості, я насправді не здамся без бою, хто мене знає добре, той це знає…” – розповіла про свій стан волинянка.

Також вона дякує за допомогу: “Дякую ЛЮДЯМ за все, все, все! Бережи Вас, Господь!”

Картка Приватбанку 4149 49 91 1968 3579, Тетяна Куценко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер