<

Волинянка стала переможницею премії «Жінка третього тисячоліття»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:05 | 18.12.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Волинська співачка й поетеса Світлана Бояркевич стала однією з переможниць Всеукраїнської премії «Жінка третього тисячоліття».

Звістка про відзнаку застала її зненацька в Іспанії, де жінка мешкає більше десяти років. Тож її присутність на церемонії нагородження, що відбулася цього року в Дніпрі, була під питанням, інформує 12 канал.

«Так Бог скерував, що я таки змогла приїхати. Для мене це було справжнє свято, і я мала  велику честь виходити на цю сцену, отримувати таку високу нагороду за мою творчість», – зазначила Світлана Бояркевич.

Жінка вважає, що отримана статуетка – також відзнака її рідних, друзів і колег. Вона зізналася, що завдяки їм вона отримує можливість і наснагу творити, а ще – віддавати сповна.

«Багато друзів, яким я допомагаю виживати, яких я не знаю, ми не зустрічалися ніколи. Просто спілкуємося, і якщо треба моя допомога, я завжди йду назустріч. Тому духовний світ для мене – це моє життя. Мої вірші… Я ними дихаю, ними живу. І мені здається, що це все від Бога. І цей дар я мушу нести людям», – поділилася поетеса.

Нині Світлана Бояркевич із Тамілою Хмільовською завершує книгу «З любов’ю до України», яка поповнить її поетиний і прозовий доробок.

Окрім того, волинянка разом з іншими співвітчизниками як волонтерка і благодійниця продовжує підтримувати українських воїнів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер