<

Волинян попереджають про слизьку дорогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:17 | 29.01.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Прогнози синоптиків на 28-29 січня справдились – вночі на Волині йшов невеликий сніг з дощем, а температура повітря коливалась між плюсовими та мінусовими позначками термометра. Як наслідок – ожеледиця на автошляхах.

Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг Волинської області.

Минулої доби для оброблення протиожеледними матеріалами автодоріг державного значення, що проходять територією Волинської області, та забезпечення належного проїзду ними, було задіяно 73 одиниці спецтехніки та близько сотні працівників підрядних підприємств ДП “Волинський облавтодор” та ПрАТ “Ковельське ШБУ № 63”. Проїзд забезпечено, дорожнє покриття мокре, місцями засніжене та з ожеледдю, тож роботи продовжуються.

Зараз у Луцьку та в окремих районах області трохи сніжить, проте за інформацією Волинського обласного центру з гідрометеорології істотних опадів на сьогодні не прогнозується, температура повітря вдень коливатиметься від -2º до +3º.

А от завтра, 30 січня, вдень очікується місцями невеликий мокрий сніг та туман, вітер південно-східний, 3-8 м/с, температура вночі 0-5º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла.

На автошляхах області можлива ожеледиця, тому просимо водіїв і пішоходів бути уважними та обережними, дотримуватись Правил дорожнього руху.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер