<

«Волинь» вдома програла київському «Динамо» вдома

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:09 | 20.04.2015 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Матч розпочався для «Волині» як у казці.

Традиційно меткий на фланзі Кобахідзе прорвався до штрафної, хотів прострелити, але його пас знайшов руку Віди. Пенальті! До мяча підійшов Ерік, щоб через кілька секунд одноосібно очолити перегони бомбардирів, забивши 12 гол в чемпіонаті – 1:0, – пише сайт клубу ФК”Волинь”

Трибуни заревіли, а гості своєю грою давали вболівальникам зрозуміти, що можуть і не вивезти з Луцька бодай нічию. Після того, як Віда продерся лівим флангом, увірвався в штрафний, і віддав під удар Ярмоленку, постріл якого з 8 метрів парирував Шуст, моментів у «Динамо» було небагато. Повільно рухалися «динамівці», багато було втрат в центрі поля, поперечних пасів, які можна було б використати лучанам, якби збільшити швидкість. До всього класно діяв на виходах Богдан Шуст.

Третя десятихвилинка була дуже продуктивною для «Волині». Спочатку Ерік після рикошету влучив у стійку з 10 метрів, а трохи згодом Кобахідзе пролетів своїм правим флангом, але на його простріл не встигли луцькі румуни Ерік та Матей…

1:0 – виграла «Волинь» перший тайм і не скажеш, що це було випадково.

04

На початку другого тайму стався суперечливий епізод із падінням Ярмоленка у штрафній лучан. Андрія вивели флангом на побачення з Шустом, Богдан був першим на м`ячі, але форвард дуже артистично упав, перестрибнувши через кіпера.  У результаті – жовта Ярмолі.

По тому були два удари Кобахідзе по воротам Шовковського, щоправда, різної якості. Перший пішов в ствір, другий – дуже вище. Ребров після них пішов на подвійну заміну, випустивши Буяльського в центр і Ленса на фланг. Дуже швидко заміна могла зіграти – Жермейн пролетів флангом, прострелив у центр на Ярмоленка, але той замість порожніх воріт влучив у темне луцьке небо…

03

Далі пішла війна нервів та «карткове» шоу від арбітра Швецова – він мусив вгамовувати нерви гравців обох команд  показавши за 6 хвилин три попередження.

Заміни таки допомогли гостям, які збільшили командну швидкість і тиск. Подача Даніло знайшла голову Кравця, який був влучним ударом головою – 1:1.

По тому пішла відкрита гра у виконанні обох команд, за яку ми й любимо футбол. На ній «упіймалися» господарі… Ярмоленко обіграв свій фланг, скинув Кравцю і той сильним ударомпід дальну стійку забив вдруге…

Майже відразу Кобахідзе міг зрівнювати рахунок. Його вивели на ворота під кутом, але Коба ударив дуже неточно з 9 метрів.

«Волинь» пропустила й втретє. Ярмоленко видав другий асист у матчі. Він мяко подав в центр поля, оборонці лучан прогавили офсайд і Буяльський красивим ударом через себе забив Шусту – 1:3.

На жаль, скоротити рахунок у матчі господарі попри своє натхнення не змогли…

Що сказали тренери? Віталій Кварцяний

До вашої уваги відео з післяматчевої прес-конференції головного тренера луцької Волині Віталія Кварцяного.
Він так прокоментував перипетії поєдинку “Волині” з київським “Динамо”:

Що сказали тренери? Сергій Ребров

До вашої уваги відео з післяматчевої прес-конференції головного тренера київського «Динамо» Сергія Реброва.

Він так прокоментував перипетії поєдинку “Волині” з київським “Динамо”:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер