<

Волинь у доданий час поступається Чорноморцю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:14 | 28.08.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Гол, у компенсований арбітром час, приніс одеському Чорноморцю третю поспіль перемогу.

Після непоганої гри проти київського Динамо, яка хоч і закінчилася поразкою, Волинь мала намір набрати очки в домашньому матчі проти Чорноморця. Одесити ж, після трьох поразок на старті, розжилися двома перемогами поспіль і навряд чи хотіли переривати цю серію. У підсумку, команди показали нудну гру, а трьома очками розжилися гості з Одеси.

Перший тайм, та й вся гра в цілому, не радувала небезпечними моментами. З перших хвилин матчу на полі було багато боротьби і небезпечних стиків. Так, наприклад, Сергію Петрову знадобилася медична допомога вже на другій хвилині поєдинку. Волинь контролювала м’яч, часто наближалася до штрафного Моряків, але далі не проходила. А перший гострий момент створили гості: Барилко віддав класний пас на Татаркова, але удар Микити з десяти метрів був заблокований захисником. В іншому, боротьба у центрі поля, але не більше. Що ще сказати, якщо перший удар у матчі в напрямку воріт був проведений на сорок п’ятій хвилині – Шабанов пробив вище. З нудними нулями на табло команди пішли на перерву.

Друга половина зустрічі виявилася по-справжньому вибуховою: спочатку Хобленко вийшов один на один із Кичаком, але не зміг обіграти воротаря, а потім Волинь залишилася вдесятьох: Юрій Романюк зіграв рукою і отримав другу жовту картку. Після цього епізоду Чорноморець прибрав ініціативу в матчі до своїх ніг, але моментів, як і раніше, не було. На полі відбувалося те, що і в першому таймі: багато боротьби і порушень.

Тільки до кінця тайму одесити активізувалися. Хороший шанс відзначитися втратив Філімонов – після його удару з двадцяти метрів м’яч із лінії воріт виніс Романюк. Але вже в компенсований арбітром час глядачі побачили гол: Владислав Кабан отримав м’яч на куті штрафного, обіграв опонента, зблизився з воротарем і пробив точно в кут воріт. 0:1. Чорноморець здобуває третю перемогу поспіль і піднімається у верхню частину турнірної таблиці.

Волинь – Чорноморець 0:1

Гол: Кабан, 90+1

Волинь: Кичак – Романюк, Никитюк, Горопешвек, Шаповал – Шабанов, Чепелюк – Мемешев, Хомченко (Тетеренко, 77), Задерецький (Дудик, 59) – Петров

Чорноморець: Боровик – Петько, Мартиненко, Азацький, Люлька – Філімонов, Смирнов – Барилко (Хобленко, 46), Андрієвський (Ковалець, 41), Татарка (Кабан, 71) – Коркішко

Попередження: Романюк – Смирнов, Коркішко, Татарка

Вилучення: Романюк, 47




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок