<

Волинь та ще вісім областей України не відповідають критеріям послаблення карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:26 | 10.08.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

В Україні станом на 10-те серпня дев’ять областей, серед яких і Волинська, не відповідають необхідним критеріям для послаблення протиепідемічних заходів.

Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров’я.

За даними Міністерства охорони здоров’я, поки що не готові до пом’якшення карантину Волинська, Житомирська, Івано-Франківська, Львівська, Одеська, Рівненська, Сумська, Харківська, Чернівецька області.

Як зазначають у МОЗ, перехід областей до наступного етапу карантину, що передбачає послаблення карантинних обмежень, можливий за умови відповідності епідситуації в області визначеним критеріям. Ці критерії відображають контроль за передаванням вірусу, рівень спроможності лікувальної мережі, закладів епідеміологічного профілю та системи охорони здоров’я в цілому протидіяти поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 і, відповідно, дають змогу контролювати епідемічну ситуацію на досягнутому на поточну дату рівні.

На Волині коефіцієнт виявлення випадків інфікування COVID-19 перевищує дозволений показник і становить 15,68% замість дозволених 11%.

Зазначимо, що даний показник обраховується за формулою:

Натомість, Волинь відповідає всім іншим критеріям послаблення карантину.

Нагадаємо, станом на ранок 10-го серпня на Волині зафіксували 45 нових випадків коронавірусу, дві людини за добу померли.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер