<

Волинь спрямувала до держбюджету 78 мільйонів гривень військового збору

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:35 | 1.07.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У І півріччі 2016-го року задля зміцнення національної армії з доходів волинян до держбюджету спрямовано 78 мільйонів гривень військового збору. Ця сума на 27 відсотків перевищує минулорічні надходження, – інформує управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Волинській області.

«Червневий внесок волинян на потреби армії – 14,8 мільйона гривень. Ця сума суттєво більша середньомісячних надходжень минулого року, що в першу чергу є результатом поетапного виведення з «тіні» доходів працюючого населення та ознакою ефективної деклараційної кампанії», – вважає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як підкреслила Світлана Павлівна, військовий збір сплачується саме з легальних доходів. «Тому питання легалізації зарплати в умовах військового протистояння на сході набуває особливої ваги. Отож, кожен волиняни з офіційним працевлаштуванням щомісяця робить особистий фінансовий внесок в обороноздатність України. Тим часом,  фахівці ДФС тримають під особливим контролем сплату військового збору декларантами, котрі відзвітувалися про отримані в 2015 році доходи», – зазначила керівник волинських фіскалів.

В ГУ ДФС у Волинській області нагадують, що сплата військового збору обов’язкова у тому випадку, якщо виникає податкове зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб. Цей момент повинні врахувати працедавці та інші податкові агенти, яких закон зобов’язує нарахувати і сплачувати ці податкові платежі.

Відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок