<

Волинь прощатиметься із загиблим Героєм 14-ї бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:57 | 20.03.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Сумна звістка про загибель бійця 14 бригади Героя Миколи Яворського, родом із села Поворськ, сколихнула Волинь 17 березня. Вчора військового зустріли вдома. Сьогодні, 20 березня, відбудеться прощання у рідному селі. У Миколи залишилися батьки, дружина та двоє синів. Йому було всього 34 роки.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила волинянка Зінаїда.

З її слів, Миколу Яворського вчора, 19 березня, близько 16.00 привезли у рідне село Поворськ Ковельського району.

З центральної траси Ковель – Київ його зустріли односельці. Прощання відбулося в військовій частині села, де він проходив службу.

Зі слів жінки, Микола завжди знаходив час, аби допомогти іншим. Розповідає, що Микола служив в слідчому ізоляторі у Луцьку, пізніше у Ковелі. Останнім часом проходив службу в військовій частині села Поворськ. Був одружений. Дружина Люба працює медсестрою в тубдиспансері села. Має двох синів 5 і 3 роки. Батьки Василь та Євгенія теж проживають в селі, є ще менший брат Леонід.

“Батьки втратили сина, дружина чоловіка, а головне – діти втратили батька. Односельці втратили гарного односельчанина. В нього вистачало часу на все. Зробити все для сім’ї і родини, допомогти односельчанам, прийти на службу в місцеву церкву, пограти футбол. Хороший був хлопець. Та біда не питає… Співчуття дружині, батькам Василеві і Євгенії, братові Леоніду. Жаль, дуже жаль… Співчуваємо. Вічна пам’ять”, – висловлює співчуття Зінаїда.

Похорон відбудеться сьогодні в рідному селі о 11.30.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким з приводу втрати Героя.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа