<

Волинь поверне держбюджету 80 мільйонів, які не спромоглася витратити на потреби людей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:53 | 14.12.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Начальник головного управління Державної казначейської служби України у Волинській області Михайло-Мирослав Леміщак розповів, що Волинь не змогла використати близько 80 мільйонів гривень державних асигнувань.

Про це він повідомив під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика, – повідомляє Під прицілом.

Михайло-Мирослав Леміщак розповів, що у 2015 році з 50 передбачених для області програм, для 36 в повному обсязі надійшли кошти з державного бюджету. Незважаючи на це, мають місце випадки недостатнього їх освоєння.

Найбільші залишки невикористаних коштів залишаються в РДА Камінь-Каширського району – 1,7 мільйона, і в РДА Любешівського району 1,1 мільйона гривень. Залишаються не в повній мірі освоєними кошти захисту громадян, які постраждали внаслідок катастрофи на ЧАЕС. Залишок складає 6,6 мільйонів гривень.

Невикористана субвенція з державного бюджету на здійснення соціально-економічного розвитку окремих територій в обсязі 2,1 мільйона. Зокрема Володимир-Волинський район не використав 600 000 грн., Любомльський район – 1,1 млн. грн., місто Луцьк – 300 000 грн.

Луцька клінічна лікарня ще не освоїла 1,2 мільйони державних коштів, виділених на забезпечення медичних та комплексних заходів програмного характеру. Зокрема, на придбання цифрових мамографів та ультразвукових діагностичних приладів вітчизняного виробництва.

Начальник Волинського управління казначейської служби також зауважив, що не використано 920 000 гривень державної субвенції, виділеної на будівництво житла для сімей загиблих в АТО військовослужбовців, та для військових інвалідів І-ІІ групи.

Невикористані залишки асигнувань державного бюджету підлягають обов’язковому поверненню до державного бюджету, за виключенням медичної і освітньої субвенцій.

Заважаючи на те, що до кінця року залишилось обмаль часу Михайло-Мирослав Леміщак передбачає що Волинь поверне державі близько 80 мільйонів гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок