<

“Волинь отримала рекордну суму податків від заготівлі ягід та грибів”, – ДФС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:18 | 24.09.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Волині заготівельники ягідно-грибної продукції перерахували 12,3 мільйона гривень податкових платежів до бюджетів всіх рівнів.

У такий спосіб, нинішній сезон заготівлі став одним із найуспішнішим із погляду сплати податків, – повідомляє інформаційний портал “Про Волинь”.

“Більш як двократне збільшення податкових надходжень від суб’єктів заготівельного бізнесу до показників минулого року – результат скоординованих та узгоджених дій всіх гілок влади, які прагнули забезпечити прозорі умови для діяльності легальних заготівельників та упереджували факти несанкціонованої заготівлі дарів лісу чи їх вивезення за межі області баз сплати податків”, – зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як наголосила керівник волинських фіскалів, фахівці територіальних органів ДФС вели активний діалог із усіма суб’єктами заготівельного ринку на самому початку ягідно-грибного сезону з тим, щоб переконати представників бізнесу поважати закон і право громад на додаткові бюджетні надходження від заготівлі на їх територіях.

“Враховуючи, що цього року ціна на чорницю була не високою, рекордна сума податків від заготівлі – показник якісної роботи територіальних органів ДФС та всіх контролюючих структур, які в межах повноважень здійснювали моніторинг процесів заготівлі на Волині”, – підсумувала Світлана Савчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця