<

Волинь отримала першу партію вакцини проти COVID-19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:07 | 25.02.2021 / Новини / , /
Перегляди
4
/ коментарі 2

14 200 доз вакцини проти коронавірусної хвороби прибули вночі у Волинську область. Відтак, з 25-го грудня в області стартує 1-й етап вакцинації.

Наразі вакцина перебуває на складі та очікує прибуття мобільних бригад для проведення першої вакцинації. Заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук звірила температурний режим, при  якому зберігається вакцина – він має бути у межах від +2° до +8° С, – повідомляють на сайті Волинської ОДА.

Нагадаємо, що згідно реалізації етапів Дорожньої карти, першими щеплення отримають медичні працівники, які беруть безпосередню участь у заходах з протидії пандемії. Слід зазначити, що медики мобільної бригади Волині, яка проведе щеплення, пройшли навчання щодо роботи з вакциною AstraZeneca (Covishield).

До слова, Oxford/AstraZeneca (Covishield) – вакцина, розроблена Оксфордським університетом та британсько-шведською компанією AstraZeneca і схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я для екстреного застосування в усьому світі. Виробляється на потужностях Serum Institute (Індія), де має локальну назву Covishield. Її дозволили використовувати у понад 50 країнах світу, серед яких Європейський Союз, Велика Британія та США.

Докладніше про вакцинацію можна дізнатися на сайті про вакцинацію.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок