<

Волинь незабаром може опинитися в «червоній» зоні карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:48 | 16.09.2021 / Новини / , /
Перегляди
2543
/ коментарів 8

Чернівецька, Тернопільська, Волинська та Закарпатська області можуть потрапити у «червону» зону карантину через високий рівень захворюваності на  коронавірус.

Про це в інтерв’ю на «24 каналі» сказав міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, – повідомляє Главком

Зі слів Віктора Ляшка, зараз у напрямку червоного рівня епідемічної небезпеки рухається Чернівецька область, потім йде Тернопільська, Волинська, Закарпатська області.

Міністр охорони здоров’я зауважив, що в абсолютних цифрах кількість хворих більша в Києві та Харкові, однак у розрахунку на 100 тисяч населення в лідерах саме Західна Україна.

Також Віктор Ляшко додав, що в західних областях більш значна завантаженість медустанов через зростання хворих коронавірусом. 

«Якщо ми побачимо, що буде загроза наднавантаження на систему охорони здоров’я, тоді будемо пропонувати ввести «червоний» рівень епідемічної небезпеки в конкретній області», – уточнив Ляшко.




коментарів: 8
  1. Фестивалі, військові та гей паради, концерти артистів, туристи як скажені собаки рисачать по світу тощо. А потім “ай-яй-яй ковід”. Парад шизофренії в усій красі.

  2. Гей паради — це святе для європомрійників. За цю євроцінність так гучно скакали на майдані, що із-за гуца-гопа-трусу Крим відвалився від материка.

  3. Звідки Віктор Ляшко може знати який стан у Волинській області? Часом не з ОДА? Коли ті чинуши перестануть народ дурнями робити?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер