<

«Волинь» на останніх секундах перемагає донецький “Олімпік”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:43 | 30.08.2015 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

«Волинь» постала перед очима власних глядачів дещо оновленим складом. Стосовно кадрових питань, то через травми флангових захисників Польового та Гуменюка і дискваліфікацію Насонова зліва в обороні вийшов Шіш, праворуч – Герасимюк.

І це були не всі кадрові зміни у лучан. Травмувалися Діденко і Козьбан, не встиг після хвороби набрати кондицій Хомченко. Відтак, у запасі у Волині було тільки 5 виконавців, а єдиного номінальника нападника за умови травматичного синдрому лучан грав Шарпар, який повернувся із «Шерифа». Решта позицій були традиційними для останніх матчів «Волині» – Кобахідзе, Матей, Герасим’юк, Політило, Кравченко. До слова, останній проводив 200-ий матч в елітній лізі України, – повідомляє прес-служба волинян.

У складі гостей відзначимо відсутність через травми Федоріва, Семенини і Лисенка та вихід в основі відразу двох колишніх гравців «Волині» – Парцванію та Гошкодерю – і наперед відзначимо їхню особливу активність у грі із «хрестоносцями».

Ще одна новація матчу – апробація у ньому знаменитого суддівського спрею, яким арбітри й нашої ліги тепер будуть гамувати «маленькі футбольні хитрощі» – підступання гравців у стінці перед виконанням штрафних ударів.

Неприємна новинка для вболівальників «Волині» – це інертна гра у першому таймі, яку видали їхні улюбленці. Все ж інакше завжди розпочинали «хрестоносці». Ймовірно, таки дався взнаки неоптимальний склад «Волині». До того ж вже на 19 хвилині ушкодження отримав ще й Сандро Кобахідзе й двигуна «Волині» на старті цього чемпіонату замінив Євген Бохашвілі.
Фактично без моментів дограли команди перший тайм, хоча відчувалося, що під кінець першої сорокап’ятихвилинки «Волинь» розбігалася.

Найнебезпечніший момент у матчі стався аж на 53 хвилині. Але що то був за шанс для «Волині»! Атаку на своїй частині поля розпочав Матей, дуже швидко м’яча через кілька пасів доправили до штрафної «олімпійців», Кравченко віддав на Мемешева, той бив точно і сильно у дальній кут, але Махарадзе по-справжньому виручив своїх…

Майже відразу Політило закрутив зі штрафного у стилі «Шева проти Філімонова», але Махарадзе, схоже зловив фарт і кураж й перевів м’яча на кутовий. Він став, до слова, вже дев’ятим для «хрестоносців», в «Олімпіка» їх на цей момент не було жодного.
Утім, такий запал у наших був недовгим і замість Бохашвілі на поле виходить Роман Никитюк, причому на позицію центрфорварда. Ставка, вочевидь, була на гру Роми на другому поверсі.

Напівмомент мав Шарпар. Кравченко виконував штрафний, а Слава «підрізав» головою. Махарадзе зреагував на зміну польоту м’яча і в падінні накрив шкіряну кулю.

Гра то активізовувался після стандартних положень, то набувала сумбурного характеру, адже зв’язати більше двох-трьох пасів жодній з команд не вдавалося.

За такої гри результативною могла стати помилка Махарадзе, який вийшов на перехоплення, але заледве не зрізав м’яча у власні ворота.

Розв’язка настала на четвертій доданій хвилині! Матей подав штрафного й Шарпар був першим на м’ячі!!! У підсумку 1:0 й наша команда продовжила забивну серію із 10 матчів! Цим самим перервалася непереможна серія лучан у Луцьку і «хрестоносці» нарешті потішили публіку домашньою вікторією.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер