<

Волинь на колінах провела бійця Віталія Харитонюка в останню путь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:46 | 13.05.2015 / Новини / , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

На Волинь привезли тіло загиблого під Логвиновим бійця, волинянина Віталія Харитонюка.  Хлопця супроводжували в його рідне село Четвертня, що на Маневиччині.

Тіло загиблого проводжали до рідного села активісти «Автомайдану. України» у вівторок, 12 травня, – повідомляє Громадське.

У селі Четвертня тіло бійця зустрічали сотні односельчан на колінах та зі свічками у руках. Дорогу, якою везли воїна, встелили квітами. Коли труну несли до дому бійця, то її супроводжували священик та церковний хор.

19-річний Віталій Харитонюк загинув 9 лютого у селі Логвинове, що на Донеччині. Він був танкистом 30-ої бригади. Представники місії «Чорний тюльпан» проводили ексгумацію тіла для встановлення особи.

«Не могли витягнути його з поля бою, не впускали «Чорний тюльпан» на ту територію. Ніяк не могли це тіло забрати. Через деякий час, на початку березня, знайшли в інтернеті фото його могили. «Чорний тюльпан» провів ексгумацію тіла. Я спілкувався з його колегами, кажуть, що був дуже енергійний, хороший та позитивний хлопець. Ну, бачите, що війна робить», – зазначив Дмитро Василенко, член «Автомайдану України»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер