<

Волинь є однією з небагатьох областей України, якій вдається не перевищувати ліміт споживання газу, передбачений Кабінетом Міністрів України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:05 | 21.12.2014 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Про це під час селекторної наради, яка відбувалася під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Геннадія Зубка, повідомив заступник міністра регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України Андрій Білоусов.

Так зі слів голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, у порівнянні з минулим роком  в області простежується падіння споживання газу на 13%. Разом із тим, Володимир Петрович відмітив безпідставне зростання показників використання газу в окремих районах – повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

– В Іваничах споживання газу зросло на 110%, в Маневичах  – 141%, Рожищах  – 97%.  Попри те, що на вулиці – плюсова температура, ми продовжуємо активно палити, забувши про економію. Тому в грудні область перевищила ліміт споживання газу на 2,5 млн. кубів. Якщо  така тенденція продовжуватиметься, показники зростуть,  –  зауважив голова облдержадміністрації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця