<

Волинь і Металіст переможця не виявили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:56 | 8.08.2015 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Надзвичайно видовищний поєдинок зіграли команди. Про такі кажуть – без центру поля, без компромісів, з націленістю на атаку.

У лучан відразу дебютували щойно заявлені новачки Герасимюк(праворуч у півзахисті) та Горопевшек (центр захисту). Утім, до голів у складі «Волині» доклалися не вони, а передусім Сандро Кобахідзе. Він і пенальті заробив і розігнав другу результативну атаку, – повідомляє прес-служба волинян.

Початок матчу вийшов дуже обнадійливим для «Волині». Сандро Кобахідзе втік по центру воріт від захисту «Металіста» на побачення із Погорілим і той ногою зачепив нашого хавбека. Пенальті, жовта,  а не червона воротарю, і до м’яча підійшов Матей. Щоб за мить стати кращим бомбардиром «Волині» у чемпіонаті – 1:0.

Не скажеш, що цей гол вибив гостей із рівноваги. Вони до 10 хвилини добряче закрили господарів на їхній половині поля. Захист трохи мандражирував, а на правому фланзі атаки лютував «металіст» Чурко (це згодом і стане причиною заміни Володимира Польового на Гал Шіша). Спочатку свої нагоди в харків’ян не використали Довгий та Бесєдін, але Чурко все ж ідеально навісив на 11 метрів, звідки Путівцев увігнав кулю у кут воріт Шуста – без шансів для Богдана – 1:1.

Доки гості святкували подумки гол, Кобахідзе підхопив м’яча трохи далі центру поля у своїй зоні лівого хава і, мовби не відчуваючи перепон, помчав до воріт Погорілого, обігравши у цьому слаломі 4 «металістів». Коли поле почало закінчуватися, Сандро викотив пас точнісінько Герасимюку, який в дотик відпасував Діденко. Анатолій чергував на хокейному «п’ятачку» біля воріт і п’ятою (найзручнішим у його позиції способом) переправив м’яча у ворота – 2:1! Діденко у такий спосіб “дістав” у суперечці бомбардирів Матея – в обох наразі по 2 голи.

Господарі знову забили, вели гру, але й після цього не занепали духом гості. Початок другого тайму був за ними і Шусту довелося декілька разів рятувати своїх. Погорілий у боргу не залишився. Але спочатку на 63 хвилині «Волинь» залишилася у більшості, бо екс-хрестоносець Довгий отримав другу жовту за зрив атаки в центрі поля – удар по ногам Насонова. Майже відразу Матей вийшов на свою бойову позицію  закручував у дальній кут. Навіть після рикошету від ноги Полянського Погорілий зумів врятувати.

Майже відразу «дебютанта» Герасимюка замінив Сергій Політило, покликаний навести лад у центральній зоні, але сталося непередбачуване – травма Кобахідзе, який у матчі був справжнім двигуном і лідером «Волині».

Не скажеш, що «Металіст» збив хвилю атак лучан, але вони стали трохи більш беззубими й гостям вдавалося відсунути гру від власних воріт.

Наприкінці гри команда Севідова відігралася. Це сталося після штрафного, який пробивав Чурко поблизу кута штрафного. В’ячеслав прямим ударом пробив під поперечку воріт Шуста – 2:2. Цей гол трохи нагадав гол Бікфалві Горяїнову у матчі цих суперників на «Авангарді» три роки тому – Ерік аналогічно поцілив, тільки з іншого флангу.

Якби «Волинь» вирвала перемогу, ніхто б у цьому не здивувався, бо дві класні нагоди втратили почергово новачок Горопевшек та Діденко. Вони не зуміли скористатися подачами з флангів, хоч були в позиціях майже ідеальних.

Відтак, 2:2 і цей матч підтвердив чи продовжив декілька статистичних серій:

– безвиграшна серія Волині триває тепер вже 6 матчів +0=2-4 7:16.

– гольова серія Металіста у ворота Волині триває вже 12 матчів 31 гол.

– поточна гольова серія Волині подовжилася до 8 матчів – 17 голів.

Волинь – Металіст – 2:2

Голи: Матей (2, з пен.), Діденко (34) – Путівцев (33), Чурко (79).

Волинь: Шуст, Насонов, Жуніч, Шабанов, Польовий (Шіш, 35), Горопевшек, Кравченко, Герасимюк (Політило 67), Матей, Кобахідзе (Мемешев, 71), Діденко.

Запасні: Кичак, Логінов, Хомченко, Деда

Металіст: Погорілйй, Рижук, Полянський, Путівцев, Соболь, Ковальчук (Назаренко, 75), Довгий, Рудика, Чурко (Нойок, 89), Льопа, Беседін (Куліш (90+2))

Запасні: Сидоренко, Зубейко, Синиця, Аверьянов

Попередження: Насонов (36), Шіш (68) – Погорілий (2), Довгий (21), Рудика (54), Бесєдін (86).

Вилучення: Довгий (65, 2 жк)




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер