<

Волонтери привезли 14-й бригаді тактичні ліхтарики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 5.11.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Волонтери з Рівного привезли волинській бригаді речі та продукти.

Члени громадської організації «Вірність Україні та Присязі» зібрали та привезли на передову волонтерську допомогу. Військовослужбовці 14-ї бригади отримали буржуйки, продукти, теплі речі, а також тактичні ліхтарики, необхідні військовим для цілевказань під час нічного бою.

Також члени громадської організації: Володимир Котович, Анатолій Петрищев та Володимир Степанишин об’їхали більшість підрозділів 14-ї бригади, доставивши бійцям посилки з дому.

«Більшість членів нашої громадської організації – бувші «силовики», багато з нас через вік чи стан здров’я не можуть служити в армії, але совість не дозволяє нам сидіти вдома в той час коли іде війна з загарбниками. Совість не дозволяє, вірність присязі», – говорить Володимир Котович.

В день, коли члени організації прибули у Мар’їнку, Анатолій Петрищев мав би святкувати день народження внука. Бійці бригади вітають Анатолія Анатолійовича з святом!

Члени громадської організації допомагають українським військовим з перших днів війни. За цей час побували у більшості підрозділів, які знаходяться на першій лінії оборони.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця