<

Волонтери проекту «Меценати для солдата» нагородили меценатів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:21 | 5.03.2016 / Новини /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

Волонтери проекту «Меценати для солдата» нагородили меценатів, які неодноразово допомагали військовослужбовцям коштами, знижками та послугами. Вони влаштували зустріч бійців з благодійниками, аби «вони могли подивитись один одному в очі».

Зустріч та нагородження відбулося у п’ятницю, 4 березня, – повідомляє Громадське.Волинь.

На захід завітали декілька десятків бійців, котрим неодноразово допомагали меценати проекту, волонтери інших організацій, матері загиблих воїнів та вдови. Зустріч розпочалася із хвилини мовчання, аби вшанувати загиблих на Сході бійців.

Координатори проекту «Меценати для солдата» Міла Головатська та Руслан Теліпськийрозповіли про історію заснування свого проекту. До слова запросили капелана та волонтераМихайла Бучака.

«Ті люди, які відгукнулися, ці меценати – це доброчинці, благодійники. Це просто люди, які не закрилися в собі, а відкрилися для інших людей і почали творити добро. То є прекрасно, тому що ми сьогодні стоїмо на колінах перед Богом, але не стоїмо на колінах перед ворогом тільки тому, що ворог недооцінив українського народу, як військових по крові. Ти є настільки людина, наскільки ти можеш співчувати іншим», – зазначив капелан.

Також перед бійцями виступили й самі меценати, які дякували нашим воїнам за іхню мужність та героїзм.

«Дуже приємно з близька побачити тих людей, для яких взагалі організували цей проект. Я пам’ятаю, коли він починався, це було тільки декілька людей. Це був Руслан, це була Неоніла, була Наталя. Вони постійно шукали небайдужих людей, хто проявить інтерес та зможе чимось підтримати. Все це починалось стихійно, а зараз я бачу надзвичайно великий проект», – сказав директор луцького хлібзаводу ТзОВ «Західторгхліб» (Кічкарівка), меценат, волонтер Віталій Бобир.

Наприкінці заходу меценатів нагородили грамотами від проекту «Меценати для солдата». Також вони фотографувались із бійцями.

«Сьогодні відбулася зустріч меценатів, волонтерів та бійців. Також були присутні матері та вдови, на жаль, загиблих героїв. Ми влаштували цю зустріч, тому що ми вже більше року працюємо і вперше вирішили зустрітися у такому форматі. Ми розробили подякі, запросили бійців. Бійці та меценати мали можливість подивитись один одному в очі. Цей вклад, який роблять меценати, він, можливо, не такий значний, його не можна порівнювати з тим, що зробили бійці. Але для психологічної реабілітації, для мінімальної фінансової допомоги це вагомо», – зазначили координатор проекту «Меценати для солдата» Ніла Головатська.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок