<

Волонтери показали, як змінилося життя бабусі зі Старовижівського району, яка не спала, щоб не згас вогонь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:14 | 23.01.2022 / Новини / , /
Перегляди
1153
/ коментарі 2

Волонтери проекту «Рожева душа», який більше місяця опікувався самотньою бабусею Ганною, що живе посеред поля на Волині, показав. як змінилося життя старенької жінки. 

Останнє відео циклу опублікували на ютуб-каналі проекту у суботу, 22-го січня, – повідомляє Конкурент.

У відео волонтери показують, як стара хата бабусі Ганни стала прибраною і охайною – тут замінили вікно, пофарбували стіни, винесли купу мотлоху. Бабусі купили пластиковий туалет, смітник, міні-холодильник. Встановили сонячні панелі, від яких старенька тепер має електроенергію. Бабусі Ганні подарували телефон. 

«Місяць який змінив життя однієї бабусі в кращу сторону. Місяць роботи і нелегких поїздок, радості і розчарувань, коли щось не по плану. Місяць, за який я дякую Богу, бо вдалось багато переоцінити. Нові знайомства, хороші люди поруч, дякую, та навіть за поганих дякую, бо ж ви робите мене сильнішою. 

Ця історія – «прорив» у діяльності «Рожевої душі». Тепер ми рухаємось до нових, не менш вражаючих історій! Дякую усім, хто з нами», – підписала відео засновниця проекту, волонтерка Анастасія Рудик.

Сама жінка також змінилася – вона чиста, зачесана, у гарному одязі. Каже, буде сумувати за волонтерами, до яких встигла звикнути за цей місяць. 

Більше дивіться у відео. 

Нагадаємо: На хуторі у Старовижівському районі мешкає самотня бабуся, яка не спить, аби не згас вогонь.

На хуторі у Старовижівському районі волонтери утеплили дім бабусі, яка не спала, щоб не згас вогонь




коментарів: 2
  1. А де ж були соціальні служби, які за це отримують гроші? Мооже, їх потрібно ліквідувати, була б економія коштів.. а волонтерам , навпаки надати преференції?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа