<

Волонтери організували cвято весни для дружин загиблих бійців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:37 | 7.03.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Луцьку волонтери організували зустріч для жінок, чоловіки яких загинули під час військового конфлікту на Сході України. Для них та їхніх дітей організували маленьке весняне свято.

Організувала зустріч громадська організація «Територія 2.2» у неділю, 6 березня. Захід відбувався в рамках проекту Сімейний клуб за підтримки Британської ради України, – Громадське.Волинь

На зустрічі була присутня психолог Світлана Шараєвська. Вона поспілкувалася їз жінками. Кожна з них мала нагоду розповісти про себе та своє життя. Пізніше жінки переглянули фільм та поділилися своїми враженнями.

«Громадська організація «Територія 2.2» займається опікою сімей, чоловіки яких загинули під час військового конфлікту на Сході. На Різдво, спільно із церквами Луцька, ми проводили захід «Різдвяна зірка», під час якого збирали кошти для таких сімей. Зараз, в переддень жіночого свята ми вирішили зробити для них зустріч, щоб продемонструвати нашу увагу та нашу любов. Для того, щоб подарувати їм хороші подарунки, кошти, що були зібрані, пригостити та поспілкуватися. Ми мали окрему зустріч для жінок та окрему для діток. Організували для них безкоштовну фотосесію, було багато солодощів, була піца. Ми поспілкувалися, подивилися відео», – розповів директор ГО «Територія 2.2» Сергій Шараєвський.

https://youtu.be/B-Sty3gV41I




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер