<

Волонтери і поліція врятували бабусю у Камінь-Каширському районі, яка живе одна посеред поля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:22 | 27.01.2023 / Новини / , , /
Перегляди
3897
/ коментарів 6

Волонтерка Анастасія Рудик показала, як разом з патрульними допомагає бабусі, яка живе в полі поблизу села Кримне у Камінь-Каширському районі. Шлях до баби Ганни виявився непростим: дорогу затопило, тому всім волонтерам довелося роззутися і йти босоніж.

На своїй інстаграм-сторінці Анастасія розповіла, що баба Ганна вже три дні нічого не їла, бо хтось вкрав її їжу і навіть двері від грубки, – пише Таблоїд Волині.

Соціальна працівниця, яка повинна відвідувати бабусю, свої обов’язки не виконує. Коли вона дізналася про приїзд волонтерів, відразу побігла до будинку баби Ганни, щоб швидко прибрати.

Волонтери привезли бабусі чимало смаколиків та воду, нагодували, а також нанесли дрова, щоб їй було тепло.

«Ви теж бачите ці щасливі очі? Баба знає, що в Луцьку у неї є Настя, яка не дасть пропасти, і ви не уявляєте, як це цінно – робити звичні речі, а для когось бути супергероєм. Любіть людей, робіть добро і буде вам щастя», – додає волонтерка.




коментарів: 6
  1. З місцевих ніхто не знає про неї, чи може щось там знає таке, що все запущено? Чому не помагають місцеві?

  2. Відколи село Кримне стало відноситись до Камінь-Каширського району? З географією не лади?
    Раніше – це був Старо-Вижівський район, зараз Ковельським став.

  3. Яка різниця,який район,чи до якого району відноситься село Кримне,але там повинно жити хоч кілька адекватних людей.Це щоб в наш час ,коли по суті нашу область Бог милував,що до цього часу ми ні в чому немаємо нужди,і людина помирала від голоду,а соц працівниця побігла наводити лад ,як тільки взнала ,що приїхали волонтери..?Бог вам суддя люди;ніхто не знає, яка чия старість буде.Низько кланяюсь Насті і поліцейським,які допомогли з дротами і доставкою всьго необхідного.Благослови вас,Господи.

    • Олено, тобто ти хотіла сказати, шо баба вже буде тобою доглянута і Настюха може переключитись на допомогу комусь іншому?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа