<

Волонтери групи “Волинь SOS” з 1 квітня припиняють допомагати переселенцям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:42 | 31.03.2015 / Новини / , , /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

Волонтери групи “Волинь SOS” з 1 квітня припиняють матеріальну допомогу переселенцям із зони антитерористичної операції.

Відповідно речі, продукти, одяг, взуття тощо збирати та передавати вимушеним переселенцям не будуть, – пише ВолиньPost з посиланням на волонтерку Тетяну Должко

За словами волонтерів, таке рішення зумовлене економічною ситуацією та відсутністю матеріальних та фінансових ресурсів у волонтерській роботі. Відтак, це змушує активістів обмежуватись у напрямках роботи.

“Окрім, того, ми волонтери, вважаємо, що у переселенців було достатньо часу, щоб освоїтись на теренах Волинської області і самим зорганізуватись і налагодити допомогу землякам. Зокрема, досить успішно та ефективно запрацювала ГО “Переселенці Криму та Донбасу”, яку ми підтримуємо та готові ділитись досвідом, напрацьованими контактами та ресурсами, які були зібрані за увесь цей час. Тому надалі всю свою увагу та допомогу ми зосереджуємо на потребах наших бійців та їхніх сім’ях, а також на мирні потреби тилу”, – йдеться у повідомленні.

“Волинь SOS” сподівається на розуміння та підтримку волонтерів та переселенців.

“Вірю, що за всі ці довгі місяці ми таки зробили достатньо, щоб поважати та підтримати наше рішення і не шукати негативу та не займатись взаємозвинуваченнями. Тому що – серед переселенців ми знайшли багато друзів і реально достойних людей, знайомством з якими я пишаюсь”, – написала Тетяна Должко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер