<

«Зимова феєрія»: у центрі Володимира-Волинського з’явилися святкові інсталяції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:42 | 20.12.2019 / Володимир / /
Перегляди
32
/ Коментарі відсутні

Уже традиційно, 19-го грудня на огляд виставили новорічно-різдвяні композиції конкурсу «Зимова феєрія» у Володимирі-Волинському. Вони розташовані на площі Героїв.

Цьогоріч участь у конкурсі взяли учні усіх шкіл міста, учні художньої школи, вихованці ЦПО, студенти педагогічного, агротехнічного коледжів та вищого професійного училища, а також діти із арт-студії “Фіглі-Міглі”.

Одна із композицій простояла лише один святковий вечір – її вкрали невідомі. Про це у фейсбуці повідомила Олена Крищук, додавши відповідні фото.

Як повідомила Лариса Кулікова, заступник міського голови, це була робота студентів вищого професійного училища і за цим фактом вже підготували звернення до поліції.

“Ми звернення написали, а поліція буде переглядати записи з камер відеоспостереження. Композиція була повністю зроблена, але невідомі забрали зверху оформлення – лишився тільки каркас. Це крадіжка”, – прокоментував БУГу Роман Віслобоков, начальник відділу культури та туризму виконкому Володимир-Волинської міськради.

У коментарях під дописом Олена Крищук повідомила, що композицію студенти ВПУ відновили:

“Сьогодні саме такий був настрій відродити ще раз. Нас знищують, а ми зростаємо. Шкода за минуле, зате радісно за майбутнє. Лише гнома родич стоятиме на території нашого ВПУ”, – написала вона.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця