<

Зимнівська ОТГ перемогла у конкурсі «Дієва громада»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:46 | 20.10.2020 / Володимир / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Місто Луцьк та Зимнівська громада Волинської області 19-го жовтня 2020 року стали переможцями конкурсу «Дієва громада», який організований Міністерством цифрової трансформації України у співпраці із Програмою «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що впроваджується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge за підтримки Швейцарії.

За рішенням експертної ради конкурсу «Дієва громада» були визнані переможцями 39 громад та міст у 16-ти номінацій. Луцьк отримав відзнаку у номінації «Інновації у сфері транспорту», а Зимнівська громада – «Інновації у сфері освіти», – повідомляє Волинська ОДА.

Слід відзначити, що протягом минулого місяця понад 700 учасників зареєструвалися для участі у конкурсі та близько 100 громад і міст взяли участь та ознайомили з власними досягненнями у впровадженні цифрових рішень.

У листопаді 2020 року Міністерством цифрової трансформації України будуть оприлюднені найуспішніші кейси громад-переможців конкурсу з цифровізації.

Нагадаємо, у школі Зимнівської ОТГ мали впровадити електронні журнали та електронні щоденники згідно з швейцарсько-українською програмою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер