<

Зимнівська ОТГ оголосила конкурс на кращий логотип та гасло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:49 | 13.07.2020 / Володимир / /
Перегляди
5
/ коментарі 2

Зимнівська сільська рада оголосила конкурс на розробку логотипу та гасла об’єднаної територіальної громади.

Відповідне рішення прийняли на Виконавчому комітету Зимнівської сільської ради № 48 від 22-го червня, – інформують на сайті ОТГ. 

Конкурс проводиться з метою створення та визначення найкращого логотипа та гасла Зимнівської об’єднаної територіальної громади, який буде використаний в рекламних, промоційних та інших заходах, спрямований на формування позитивного іміджу Зимнівської ОТГ в Україні та за кордоном, покращення використання культурного, туристичного, економічного та соціального потенціалу громади. 

У конкурсі можуть взяти участь як фізичні, так і юридичні особи. Участь у конкурсі безкоштовна. Допускаються конкурсні роботи, які включають такі елементи візуальної ідентифікації громади:

− логотип (графічні елементи, образи, шрифти, кольорові рішення);

− гасло (ключова ідея).

Конкурс проводиться з 13-го липня по 3-тє серпня включно.

Роботи надсилайте або подавайте на розгляд в друкованому вигляді за адресою: 44752, с. Зимне, вул. Миру, 2 (Центр культури та дозвілля)  або в електронному вигляді – lokultura@ukr.net. До конкурсних робіт обов’язково додається заявка з відомостями про автора, що включають: прізвище, ім’я, по-батькові, вік, місце проживання, короткий опис логотипу, текст гасла та пояснення його змісту, контактні телефони та електронна адреса.

Вибрані роботи-фіналістів будуть оприлюднені на вебсайті та фейсбук-сторінці Зимнівської ОТГ з метою проведення опитування громадської думки та онлайн-голосування. Для визначення переможця шляхом голосування протягом 10 календарних днів з дня оприлюднення робіт на сайті Зимнівської ОТГ та фейсбук-сторінці.

Конкурсна робота, яка набере найбільшу кількість голосів в онлайн-голосуванні вважатиметься переможцем конкурсу. Переможець отримує грошову винагороду в сумі 1 000 гривень.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер