<

“Зять” мера Володимира-Волинського Петра Саганюка хотів спалити трактор “чесному землеробу Юнаку”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:22 | 2.06.2015 / Володимир /
Перегляди
32
/ коментарів 17

Першу літню оперативну нараду міський голова Петро Саганюк розпочав із констатації факту про початок передвиборчої гонки. Коли усі спокійно святкували Трійцю, один із інтернет-сайтів розпустив “качку” про обшуки у мера, наявність дачі в Іспанії та надцять кілограмів золота, напевне, у підвальному приміщенні будинку. А ще про те, що “зять Владімір Саганюк” хотів спалити техніку “чесним землеробам”.

“За вихідні у мене десь взялася дача в Іспанії, 14 земельних наділів, купа золота, а ще міський голова винний у контрабанді сигарет, алкоголю і так далі. І бурштин я краду. Викинули шухлю гною – тепер відбілюватися?”, – сказав мер Саганюк.

“Даю розпорядження: писати листи, листи, ще раз листи про контрабандистів в усі органи – прокуратуру, податкову міліцію, в митну службу в Києві. Хіба митниця належить до компетенції міського голови? Але ж комусь тикнути цим у мій город треба”, – сказав очільник Володимира-Волинського.

Дачу в Іспанії Саганюк подарував тому, хто про неї написав, а про “зятя” – відкрито посміявся. Петро Саганюк – батько двох синів. Тим паче, у зятя прізвище тестя – виглядає по-дурному.

“На наступну оперативку підготуйте мені список десяти найбільших землевласників у місті – побачимо, чи є в ньому моє прізвище! І можна буде зробити висновки – хто чиї паї рахує, а свої не помічає”, – сказав мер.

Дивним виглядає і ситуація із інтернет-сайтом, який опублікував “феноменальну” статтю “Зять Саганюка спалить Юнаку трактора?”. Через два дні вони публікують абсолютно протилежне, “дружньо налаштоване” інтерв’ю “У Саганюка найвищий рейтинг, але на мера він не піде!”.

40% містян на сьогодні готові вибрати мером знову Саганюка, 19% – Зінкевича, 11% – Юнака. Можливо, саме із такими статистичними даними пов’язана раптова поява у мас-медіа інформації, що свідчить про розгортання політичних баталій між фігурантами майбутніх місцевих виборів. Хоча, на прес-конференції 2-го червня Петро Саганюк заявив, що у мери більше не піде.




коментарів: 17
      • ну-да, ну-да, звичайно, ніхто в місті навіть уваги на неї не звертає, ніхто можна сказти навіть не здогадується хто її вітчим.. як вона так і її чоловік звичайнісінькі собі люди у місті…

  1. Да Юнак тепер в Польщі збирає лайно на Зінкевича. По такс фрі. В нього там ще від часів коли вони з братом Сергійом наркоту возили залишилися добрі друзі митники. Та й не забувайте що великий бізнесмен а тепер такий же великий хлібороб багато років очолював громадську раду Ягодинської митниці і має лісові угіддя з колишнім начальником митниці своїм другом однопартійцем регіоналом Романом Микитюком

  2. Да,да!Я теж таке чув…Наркоту возили,а замість них відсидів Бакун,а вони відкупилися!!!Ганьба,який з нього мер!!!

  3. а я би всетаки мером вибрав саганюка неподумайте мени вин ничого доброго незробив и з ним я незнайомий але вин липший ниж инши

  4. Микола // 3.06.2015 at 23:08 // Відповіcти
    Пан Костя тільки те і вміє що “волонтерствувати”і баблішко собі хапати!!!Не встигне щось зробити,зразу фотографується і в нет закидає,щоб всі подивилися який він хороший!!А так як інші люди просто допомагають і не роблять з цього показуху!!!!Йому так слабо?!!!Нагріб він добре $ $ $ €,цим “волонтерством своїм”А тепер скоро вибори,треба ж до людей підмазатися…от і строїть з себе “чесну”людину!!!Щоб війти у довіру людям!!!Мером сильно ж стати хоче,мало на волонтерстві заробив?Крутий зараз такий став…

  5. немає за кого голосувати,крім Саганюка.Як буде Кастя чи Юнак буде ще гірше

  6. Юнак ще й досі наркоту, цигарки та бурштин через буг переправляє, а землі, в тому числі і в Коритниці це прикриття, щоб бути ближче до кордону, та і два слова він не може зв’язати до купи, з нього такий мер, як з мого … молоток!

  7. скилькы пан романюк своею риднею обкрадаты людей скилькы без освиты своих родычив влаштовуе на роботу в державну службу

  8. пан саганюк пиде на выборы из киверцивськымы мошенницамы тому що його гастроли мищанам вже надоилы

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер