<

Звіт про використання коштів, децентралізація та дороги: сесія Володимир-Волинської міської ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:30 | 15.12.2015 / Володимир / , /
Перегляди
4
/ 1 коментар

15-го грудня відбулася 3-тя позачергова сесія депутатів Володимир-Волинської міської ради 7-го скликання. На розгляд було винесено питання про міський бюджет на 2015-й рік. Проте депутати підняли ряд інших питань пов’язаних із адміністративною реформою, облаштуванням міста та допомогою учасникам АТО. 

Згідно прийнятого регламенту, депутати впершу чергу розглядали питання “про внесення змін до міського бюджету на 2015-й рік”. Так поступила пропозиція включити до видатків суму в 125-ть тисяч гривень у зв’язку із наслідками погодних умов, придбання електроматеріалів для КП “Полігон” та капітальні видатки на купівлю медичного обладнання в сумі на 56-ть тисяч гривень для ТМО.

DSCN9722

Варто зазначити, що були значні зауваження до проекту рішення, що подали депутатам на розгляд. Так депутат від партії “Наш край” Руслан Мороз зазначив: “Хочу спитати конкретно – скільки місто заробило за рік, скільки нам дали за рік із обласного бюджету, скільки виділили на медицину та ін? Там написано дали допомогу пенсіонерам, міліціонерам, багатодітним, інвалідам, у вас є конкретно хто і скільки отримав? Я ні від кого не чув, що лікувався за рахунок лікарні чи отримував допомогу при родах. Надавайте інформацію раніше та розшифровуйте, а не оці загальні таблиці.”

DSCN9721

При обговоренні питань бюджету міський голова Петро Саганюк критично висловився нарахунок процедури формування бюджету на 2016-й рік “За попередньою інформацією, нам хочуть передати до міського бюджету сільськогосподарський коледж (10 мільйонів гривень),вище професійне училище, всі пільги вчепити на наш бюджет та не відомо, що з педагогічним коледжем. На держ. забезпеченні залишиться одне військове з’єднання, то нехай передадуть його нам і буде маленька республіка Володимира-Волинського.”

З цього приводу ряд депутатів зробили звернення до депутатів Обласної ради, Верховної ради та прем’єр-міністра Арсенія Яценюка з пропозицією зосередити увагу на тому, що відбувається у місті та почати працювати на благо народу та виборців, що їх обирали.

Депутатів міської ради Володимира-Волинського турбує також стан доріг та їх освітлення в нічну пору, облаштування пішохідних переходів (за попередньою інформацією вартість одного облаштованого переходу коштуватиме для міста близько 20-ти тисяч гривень). Наразі питання відправлене на опрацювання.

І на завершення секретар міського голови Олега Свідерський запропонував депутатам міської ради долучилитися до акції “Зігрій солдата”. Далі на депутатські ряди передали листочок в якому обранці ставили підписи та прикріплювали суму допомоги “хто скільки може”.

DSCN9741

Раніше міськвиконком перерахував 1-денний заробіток. За пропозицією командира військової частини А1008 буде закуплена поліетиленова плівка для гідроізоляції бліндажів. Деякі депутати зазначили про те, що не вся допомога надходить на передову і як контрулюватимуть передачу.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа