<

Відбулася зустріч депутатів та трактористів КП “Полігон”. Пошук вирішення проблеми прибирання снігу у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:16 | 13.01.2016 / Володимир / , , , /
Перегляди
3
/ коментарів 16

12-го січня відбулася зустріч депутатки Володимир-Волинської міської ради Віри Сєргєєвої із трактористами КП “Полігон”, які обурилися через її пост у соціальній мережі.

Пані Віра прибувши на територію підприємства роздала роздруківки посту із Facebook працівникам, аби вони ще раз перечитали його. Підтримати колегу приїхав однопартієць Олег Тимосевич.

На зустріч прибуло чимало депутатів міської ради від інших політичних сил, це від БПП “Солідарність” Григорій Цаль-Цалко, “Наш край” Максим Клим’юк, ВО “Батьківщина” Леонтій Дмитрук. Міську раду представляв та вів процес перемовин перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук. Також, пояснити ситуацію пробував Віктор Фіщук, начальник управління ЖКГ і будівництва міськвиконкому.

Нагадаємо, що конфліктна ситуація виникла зранку 12-го січня, коли на брифінг міського голови із журналістами прийшов директор КП “Полігон” Олександр Козичко. Пан Олександр заявив про те, що його працівника збунтували через пост Віри Сєргєєвої, де вона ніби зазначила, що комунальники не працювали і місто перемело снігом.

Директор підприємства пояснював депутатам, що його працівники працювали 15-ть годин і зробили все що було у їх силах аби привести місто в порядок.  Розповів про недостатнє фінансування, застарілу техніку та не великий колектив, який наразі обурений повідомленням депутатки у соціальній мережі.

“Мої люди працювали 15-ть годин. Вони виїхали на дороги о 18-й годині та прибирали сніг. А із вашого посту виходить, що вони не працювали. От спитайте кожного із них, хто коли потрапив додому? Віра Григорівна потрібно зрозуміти та вміти працювати з людьми, тепер мої хлопці говорять, що відпрацюють 8-м годин, як це і повинно бути та поїдуть додому, бо потім все одно хтось напише, що вони не працюють” – розповів Олександр Козичко

Під час гострого діалогу між депутатами від “Самопоміч” та директором КП “Полігон” піднімали значну кількість інших проблем, що “наболіли”: згадали купівлю фрези за кордоном; дискутували про енергозберігаючі лампи, через які знизилася якість освітлення; обговорювали застарілу техніку, недостатнє фінансування, питання пов’язані із організацією процесу прибирання снігу на вулицях; можливість закупівлі нової техніки та сприяння цьому процесові депутата Волинської обласної ради Костянтина Зінкевича.

“Якщо у Вас є проблеми чи потрібне додаткове фінансування пишіть звернення до депутатів міської ради із переліком, що вам необхідно. Ми як депутати винесемо відповідне рішення і кожен займатиметься своєю справою так як повинен.” – зазначив Олег Тимосевич.

У підсумку понад годинної зустріч працівників КП “Полігон” та представників влади, як варіант було запропоновано скласти перелік необхідного для нормального функціонування установи та винести на розгляд депутатів, або ж потерпіти цю зиму і вже на наступну будуть вирішувати їхні проблеми, адже бюджет розпланований та очікується рішення чи передадуть на утримання місту сільськогосподарський коледж, вище професійне училище і всі пільги.




коментарів: 16
    • не царскоє енто дєло обслуживающий персонал (тоєсть Вєра велікая) підтримувати)))

  1. Старий добрий друг Дмитрук стоїть голову опустив. А що робить там АНТИМАЙДАНІВЕЦЬ-РИГІОНАЛ Климюк? Прийшов вибрати транспорт на Київ? Чи по вказівці князя змушений був прибути? Лопату в руки і до Києва дорогу чистити

    • Боїтеся ви того Климюка, не по зубам він вам отож і чепляєтесь при першій ліпшій нагоді…Запамятайте хто не йде вперед той і не спотакається, а той хто стоїть на місті на того і ворони не какають! Скроро лусните від злості та власної безпорадності

      • Та хто його боїться??? Він дійсно вперед йшов на антимайдан, але б краще б його ворони обісрали чим тепер люди.

        • а я забула,шо диванна сотня вона в принципі нікого не боїцця))))а в місті, посеред вулиці бзд…ть навіть в очі глянути! чесно, вже задовбали з цим антимайданом, нову словотравлю придумайте раз маєте стільки вільного часу калякати в неті! Ви цікавились скільки за нього виборців проголосувало? Ото ж бо й воно…ви ваняйте далі а людям видніше

          • Когось мені напоминає ця мова…..догадуюсь хто це. Думаєш 90 голосів за андона це багато? То ж його друзі антимайданщики і риги проголосували. А який толк від нього? Баласт для владної кааліції.

          • Скоро и за вашего Максима возмемся

  2. Таке враження що самопоміч з космосу прилетіла в цьому році у місто. Бо попередні роки їх як мешканців міста не цікали : ні сніг , ні техніка, ні благоустрій А тут великі діячі . Зінкевич буде сприяти – цирк.

  3. Навіщо роздувати скандал на рівному місці? Претензія не до роботи працівників,а до організації цієї роботи….Люди пахали,бо раціонального розподілу праці не було,не правильно підійшли до ліквідації виробничої проблеми. В Польщі дороги до того як випаде сніг дороги та доріжки посипають спец.порошком. То може Сергєєва правду сказала,тільки керівнику КП такі методи попередження,а не ліквідації, невідомі…Переймайте досвід європейських країн,вдосконалюйте тех.базу,намагайтеся попереджувати проблеми,а не сушити голову,як їх вирішити…. не вистачає людей?а навіщо ж кілька років тому провели масові скорочення працівників??? Не такими методами працювати треба,і не шукати крайніх серед писателів,бо не той винен,хто написав,а той,хто дав привід….Розуміння всім і поваги один до одного!

  4. Ппц, таке враження, що сніг лише у Володимирі випав. В Києві ще й досі не дочистили. Галімі, безробітні депутатики корчать з себе всемогутніх. ТОШНО!!!

  5. Про безробітних бідолах пояснення. Тут мається на увазі рідна вата і її дві вельми паскудні баби – вже всіх обгадили і всім владним сраки зализали. Нова туалетна бумага. ФУ!!! Тепер чекайте що може хтось і підкине вашій газетьонці гроші на униле сіре виживання, а нє то на трасу.

  6. Снять деньги с депозита и купить две единица техники (современные),город у нас маленький,трактора ето прошлое надо идти со временем в ногу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок