<

Зробити на зло – тактика провладних «активістів» Володимира або Історія про те, як тричі викликали поліцію на сімейне свято

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:21 | 17.10.2020 / Володимир /
Перегляди
79
/ Коментарі відсутні

14-го жовтня у Володимирі-Волинському провели перший LEGO-батл. Захід відбувався на відкритому повітрі, організатори попіклувалися про максимальне дотримання карантинних заходів. Проте чомусь, не дивлячись на те, що у місті в цей святковий день відбувалося ще чимало заходів, саме цьому LEGO-батлу присвятила увагу громадськість.

Не тільки тому, що захід був дійсно цікавим, а ще й тому, впевнені місцеві користувачі фейсбуку, що на носі – вибори. Ті, хто дуже підтримує чинну владу у Володимирі – викликали поліцію. Тричі.

Справа у тому, що організатори заходу, окрім представників громадськості – ті, кого чинна влада сприймає за політичних опонентів – це міська команда “За Майбутнє”. Тричі поліцейські їхали ні з чим після того, як впевнювалися, що на Риловиці все відбувається за правилами.

Тобто, замість того, щоб дати правоохоронцям дійсно попрацювати над своєю роботою і поїхати туди, де вони потрібні, поліцейських “смикали” знову і знову.

Наукове шоу, конкурс-виставка і битва роботів Lego відбулися на Риловиці у Володимирі

Здавалося би, що дитяче свято повинно було асоціюватись лише з дитячим сміхом та позитивними емоціями, говорять організатори, тим паче, що потурбувалися про дотримання карантину. Захід провели на свіжому повітрі, столи розставили на відстані, щодесять хвилин ведуча нагадувала про необхідність користування масками та антисептиками, закликала дотримуватись соціальної дистанції. На заході було роздано сотню масок.

Поліція перебувала на святі досить тривалий час, переконавшись, що усі дотримуються карантинних правил. Зрештою, ця ситуація не вплинула на загальний настрій, свято завершилось, щасливі та задоволені діти з дорослими пішли по домівках.

Проте, цим справа не завершилася. Подію ще кілька днів критикували у мережі невдоволені тим, що свято вдалося.

Дивує не лише така кількість необґрунтованої критики в сторону дитячого свята, але й вибірковість у засуджуванні подій, що відбуваються у місті.

У цей день відбувався ще ряд заходів, куди поліцію не викликали. Адже там були “свої”. Ось так і живемо. До виборів залишилося 7 днів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер