<

«Зоряний олімп»: у Володимирі відзначили кращих учнів і педагогів громади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:15 | 3.06.2021 / Володимир / /
Перегляди
721
/ Коментарі відсутні

У  Володимирі відзначили найкращих учнів громади – переможців та призерів всеукраїнських та обласних предметних олімпіад, а також різноманітних інтелектуальних, спортивних та творчих змагань.

Нагородження учнів усіх шкіл громади, котрі  досягли особливих успіхів у цьому навчальному році, відбулось у рамках щорічної акції «Зоряний олімп», – повідомляють на сайті міста.

Урочистості, котрі є своєрідним підсумком роботи педагогічних та учнівських колективів за навчальний рік, відбулись у концертній залі РБК. Зі сцени «олімпійців» привітали начальник управління освіти, молоді і спорту Вячеслав Петрук та заступник міського голови Андрій Гудим.

Під час заходу було відзначено 101 учня та 9 колективів – призерів обласних, всеукраїнських олімпіад, конкурсів і змагань.

За перемогу у номінації «Інтелектуал княжого міста» відзначили 34 юних володимирчан та 2 команди, у номінації «Талант княжого міста» – 40 учнів та 5 колективів , «Чемпіон княжого міста» – 27 учнів та 2 команди. Без нагород не залишили і педагогів: у номінації «Інтелектуал» відзначили 25 вчителів, у номінації «Талант» – 33-х, а у номінації «Чемпіон» – 12 тренерів та викладачів.

Всі номінанти та педагоги, які готували їх, отримали пам’ятні статуетки, премії та грамоти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа