<

“Зняття порчі” за кілька тисяч гривень та грабунок під вікнами будинку – інформує поліція Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:17 | 4.07.2017 / Володимир / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Порівняно з вихідними, понеділок 3-го липня видався для жителів Володимира-Волинського та району відносно спокійним. Усього чергова частина місцевого відділення поліції прийняла двадцять чотири повідомлення.

Повідомлення про грабіж надійшло о 00.51 годині. Заявник, 1961 року народження, водій АТП, викликав наряд поліції за адресою вулиця Ковельська, 138/2 (за якою безпосередньо проживає), стверджуючи, що його було пограбовано. Як вдалось з’ясувати поліцейським, що прибули на місце події, зловмисник шляхом ривка відкрито викрав чоловічу сумку, у якій були: сто двадцять доларів, двадцять євро, п’ятсот гривень та посвідчення водія на ім’я потерпілого. Упізнати крадія чи надати якісь його особливі прикмети заявник не зміг, оскільки знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

О 15 годині 40 хвилин надійшло звернення громадянки смт Благодатне, 1990-го року народження, в якому вона повідомляла про шахрайство. За її словами, у період з 1-го по 4-те червня її було ошукано особою ромської національності, до якої потерпіла звернулась за допомогою у знятті порчі. Натомість з неї “зняли” 7 тисяч 300 гривень та золоту обручку. Загальна сума завданої шкоди – 9 тисяч 500 гривень.

Працівниками магазину “Watsons” під час перегляду камер відеоспостереження було виявлено, що 15-го червня невідомою особою жіночої статі було вчинено крадіжку. Суму збитків оцінюють в чотириста гривень: жінка винесла бальзам для гоління для чоловіків (вартістю сто двадцять три гривні), чоловічу туалетну воду (двісті шістдесят дев’ять гривень) та капсулу для прання. Особу жінки встановлюють.




один коментар
  1. Те що роззяву з Благодатного облапошили -то правильно зробили ,такій козі так і треба ,коли звертається дро циган .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер