<

«Знайшов мені красу», – Петро Саганюк обурився через встановлення та стан білбордів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:51 | 9.04.2019 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 7

9-го квітня під час наради міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк висловив різке обурення через збільшення білбордів у місті.

“Понаставляв ( до головного архітектора Тараса Киби – ред.). Знайшов мені красу! Скільки їх вже на ковельській? І ще один біля третьої школи поставив. Відразу біля входу до школи”, – наголосив Саганюк.

Тарас Киба повідомив, що всі борди встановлені з погодженням з патрульної поліцією і перешкод для руху не спричиняють. Однак цей аргумент не влаштував міського голову.

Також зайшла мова за стан рекламних щитів. Саганюк додав, що всі щити повинні бути приведені до порядку, а не “стояти обдертими”. Киба додав в свій захист, що за попередній тиждень демонтували два щити, які були в занехаяному вигляді.

“Скільки бордів біля третьої школи? Ти з кимось погоджуєш, чи ти тупо продаєш? Ярослав Анатолійович ( перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, – ред.) перевіти і повідомити. Термін – два дні. Обдерте все стоїть”, – наголосив Саганюк.

Міський голова в черговий раз наголосив, що якщо не приведе Тарас Киба білборди в порядок, то звільнить нинішнього архітектора.




коментарів: 7
  1. Хай Саганюк вийде із свого Палацу і подивиться ,що на ВПУ висить гігантська реклама Металобази !То значить на освітньому закладі можна вішати рекламу ?

  2. Для кожного біг-борду встановити місячну орендну плату 1000грн. як мінімум і тоді лишуться тільки які працюють. ато стоять обдерті без діла!!

  3. Саганюк вже неодноразово висловлював своє незадоволення роботою головного архітектора міста . Очевидно пан архітектор призабув табличку ділення або на обрії намалювалась нова кандитатура на цю посаду . Кажуть вже дуже старається по багатьох питаннях пан Гнатюк … Хоча критика мером по стану біг- бордів абсолютно справедлива…

  4. Цілком погоджуюсь з Петром Даниловичем Красиве середовище це гармонійне поєднання архітектури з ландшафтом,а не контрастні по формі та кольорах біг-борди та рекламні носії.Історичне значення нашого міста потребує більш серйозного підходу у формуванні простору.В місті потрібно створити робочу групу з фахівців які мають досвід формування естетичного середовича, та бажання придати місту рис столиці Галицько Волинського князівства.Туристи хочуть бачити історію а не місто обліплене обдертими біг-бордами та пластмасовим серцем на площі біля діючого храму.

  5. Цілком погоджуюсь з Петром Даниловичем.Наша історія потребує більш серйозного підходу до формування середовища.Туристи та жителі хочуть бачити величне минуле столиці Галицько Волинської держави а не обдерті біг .борди та пластикове серце біля діючого храму в центрі міста.Потрібно створити робочу групу з фахівнів які колегіально зможуть проектувати простір .

  6. Мер правий.Киба завжди кричить ,що це історичне місто, а сам ставить залізні споруди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер