<

Знайшов кущ коноплі в лісі: у Володимирі покарали чоловіка за зберігання наркотиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:23 | 17.06.2021 / Володимир / /
Перегляди
714
/ Коментарі відсутні

Неодноразово судимий уродженець села Верба Володимир-Волинського району, який знайшов в лісі коноплю і зберігав їх в себе вдома, знову потрапив за ґрати.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду від 10-го червня.

Так, чоловік, 15-го вересня 2020 року, перебуваючи в лісі поблизу села Верба, знайшов та переніс до себе додому речовину рослинного походження, яка містила наркотичний засіб – канабіс масою понад 75 г. 22-го вересня наркотики було виявлено та вилучено працівниками поліції під час огляду місця події.

Проти чоловіка порушили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 КК України (Незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети їз збуту).

В судовому засіданні зловмисник свою вину визнав повністю й просив суд суворо його не карати. Він зізнався, що випадково знайшов кущ коноплі у лісі, зірвав його, а вдома намагався висушити для власного вживання. Наміру збуту у нього не було.

До слова, чоловік неодноразово судимий за аналогічні злочини. Остання його судимість на момент вчинення нового злочину була не знята і не погашена.

Суд визнав зловмисника винним та призначити йому покарання у виді 1 року 3 місяці позбавлення волі.

Також чоловіку доведеться сплатити в дохід держави 1144 гривні судових витрат на проведення судової експертизи наркотичних засобів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер