<

«Значить ви заслужили», – депутат від ОПЗЖ до Гузя про його заборону в’їзду до Росії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 26.01.2022 / Іваничі, Володимир, Любомль, Нововолинськ / /
Перегляди
2772
/ Коментарі відсутні

Народний депутат від 19 виборчого округу Ігор Гузь виступив в прямому ефірі телепередачі на Апостроф TV, де висловив свої думки на запитання про ситуацію на кордоні з Росією, допомогу від країн зброєю. У студії він вступив у дискусію з представником політичної партії ОПЗЖ Анатолієм Бурмічем, який переконував глядачів, що загрози війни немає, адже Росія не говорить, що починає війну, а ситуацію розігріває США та Британія.

В одній з відповідей Гузь назвав ОПЗЖ п’ятою колоною, адже їх керівництво їздить на поклони до Путіна. Щодо Гузя, то Російська Федерація давно заборонила йому в’їзд на свою території. “Значить ви заслужили”, – резюмував Бурміч.

Дискусія відбулася під час того, як Гузь розповідав про те, що російський порядок в Україні згортається.

“Поступово не так би, як хотілося, але якщо будемо працювати, то ми його зведемо нанівець”, – сказав Гузь.

Також сказав Анатолію Бурмічу, що добре, що в Україні закрили проросійські телеканали. Ще на часі закриття каналу “НАШ”.

Поки Росією керує Путін, зазначив Гузь у передачі, він далі буде шукати інструменти, щоб проросійський порядок в Україні перемагав.

“Все таки за останній період часу проросійський порядок в Україні згортається. Це дуже не подобається куму Путіна, який сидить під арештом. Його дратує, що медіа закриті. Путіну хочеться, щоб ми здалися, але ми продовжуємо боротися”.

Також у передачі йшлося про загрозу на кордоні з Україною, ситуацію з допомогою зброєю та те, що потрібно робити, на думку депутатів, аби відстояти інтереси України. Більше у відео.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа