<

Змагання з мотокросу відбудуться у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:46 | 10.10.2019 / Володимир / /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

20-го жовтня у Володимирі-Волинському відбудуться змагання з мотокросу. До міста з’їдуться любителі мотоспорту з 8-ми областей України.

Місцем для змагань слугуватиме одна з кращих трас на Західній Україні, яка знаходиться поблизу колишнього радгоспу “Волинський” (вулиця Ганни Жежко). Початок заплановано на 10:30.

Організатори зазначають, у мотокросі візьмуть участь близько 50-ти спортсменів із Волинської, Запорізької, Житомирської, Дніпропетровської, Чернігівської, Львівської, Закарпатської та Хмельницької областей.

Учасників мотокросу розподілили по категоріях: початківці, жінки, аматори, ветерани 1,2,3, 50 кб.см. (об’єм двигуна), та 65-85 кб.см., квадроцикли, МХ1, МХ2.

Змагання присвячені 77-й річниці створення Української Повстанської Армії, Дню захисника України, Дню Збройних сил України.

Організатори змагань – ГО Віраж-ВВ, Володимир-Волинська міська організація Товариство сприяння обороні Україні. На офіційній сторінці заходу у Фейсбуці вони зазначають:

“Траса майже готова, випробовуємо секундомір для відліку часу в заїзді”, – говорять організатори.

Нагадаємо, на змагання у червні трасу оновили: зокрема збільшили протяжність і вона становить 1730 метрів. На ній розташовано 20 елементів різної складності (трампліни, різкі повороти та ін.).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер