<

Зловживання на зборах коштів для АТО зафіксовано у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:55 | 3.02.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Як повідомив сьогодні на оперативній нараді міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, вчора до нього звернувся підприємець із питанням, чи насправді мер очолив збір коштів на потреби вояків АТО із представників бізнесу обласного центру.

Як розповів Петро Данилович, підприємцю зателефонувала жінка, назвалась працівником міської ради Володимира-Волинського та сказала, що необхідно пожертвувати на потреби вояків АТО певну суму грошей та скинула йому номер картки, куди необхідно було покласти пожертвування. Коли лучанин розмірковував, чи варто це робити, чи ні, нав’язлива “працівниця” міськради почала телефонувати дружині підприємця із подібними вимогами.

“Коли до мене зателефонував цей житель обласного центру, я не знав, що одразу й відповісти”, – каже Петро Данилович. “Це добре, що ця людина запитала у мене, а не поспішила скидати кошти”, – говорить мер. “Ніяких коштів я на АТО від підприємців Луцька не збираю! Це  просто шахрайська схема, не прикрите вимагання грошей, використання тяжкого становища держави в особистих цілях”, – обурювався пан Саганюк.

Петро Данилович розповів, що звернення про шахрайство у сфері вимагання грошей на допомогу бійцям АТО міліція у місті фіксує щодень. Вчора, наприклад, таких звернень було близько 16.

Міський голова закликав мешканців Володимира, аби не робили ніяких перерахувань коштів на рахунки, які скидаються у телефонному режимі. “Перевірте інформацію через правоохоронні органи. Ліпше не один, а декілька разів. Люди, не ведіться на провокації! Про збір коштів чи матеріальних речей повідомлятиметься офіційно,  в пресі, на сайті міськради, та з інших офіційних джерел. Бережіть себе самі, будьте пильними!”




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа