<

Злочин проти довкілля, або як на Володимир-Волинському військовому полігоні різали дерева

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:18 | 29.01.2018 / Володимир / /
Перегляди
3
/ коментарі 2

Четверо чоловіків із села Верба, Оваднівської ОТГ, вирубували дерева на військовому полігоні Володимира-Волинського.

27-го січня військові звернулися до Володимир-Волинської поліції та повідомили, що поряд з танкодромом хтось проводить рубку дерев пород ясен, осика та верба.

Правоохоронці встановили, що чоловіки використовуючи дві бензопили та дві сокири вирубували дерева. Під час огляду місця подій, поліцейські зафіксували три місця рубки дерев, які розташовані на відстані близько кілометра-двох один від одного.

Відомо, що чоловіки деревину перевозили кіньми.

Поліцейські вилучили бензопили, сокири та розпочали слідчі дії.




коментарів: 2
  1. чоловіки з Верби продовжують справу по рубці дерев , яку почав відомий бізнесмен з Володимира -Волинського , який масового нищив дерева ( багаторічні сосни),щоби засіяти поле ріпаком біля дачного масиву ” Марс” , який знаходиться біля села Верба з сторони Володимира -Волинського.Кажуть ніби то йому земельну ділянку як раз дали саме військові в оренду . Звичайно за знищення треба відповідати. Але дивно чому тоді військові, а саме Нач КЕЧ не зверталися до поліції , коли нищив дерава відомий агропідприємець , коли були знищені не тільки дерева, а гнізда птахів , коли під колеса та борони техніки попала малеча зайців та інша живність війського полігону , загинуло багато бджіл , адже оранка велася літом , коли навкруго все цвіло …

    • Тому ,що корупція і злодійство – спосіб існеування наших владців ,яких вибирає наша бидломаса за подачку і так буде продовжуватись до тих пір ,поки не змінеться декілька поколінь ,або не розвалиться держава ,бо такоі відкритоі корупціі і безкарності ,ще в Украіні не було .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця