<

Зліт обдарованої учнівської молоді Волині “Юність” завершився

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:17 | 4.07.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

В кінці червня завершився районний туристично-відпочинковий зліт обдарованої учнівської молоді Волині “Юність”на теренах Володимир-Волинського району, під час роботи якого більше вісімдесяти дітей зі шкіл району мали можливість позмагатися між собою у туристичних та спортивних змаганнях, попрацювати спільно в гуртках і просто провести час із новими друзями.

А почалося все з ідеї, яка виникла у голови оргкомітету зльоту «Юність», начальника відділу освіти РДА Алли Мельник після проведення Фестивалю обдарованої молоді «Зоряний вернісаж» та дводенного зльоту «Патріот». ЇЇ активно підтримали голова районної ради Андрій Оніщук та голова районної державної адміністрації Наталія Василець. Депутати виділили 30 тисяч гривень на фінансування харчування 80 учасників зльоту, придбання спорядження та облаштування наметового містечка.

22-го червня обдаровані діти району з’їхалися в урочище Лісне. На відкритті табору з вітальним словом виступили голова районної державної адміністрації Наталія Василець, голова районної ради Андрій Оніщук, депутат районної ради Юрій Михалець. Старт виявився чудовим. Сумувати дітям не довелося жодного дня, кожен день був насичений незабутніми враженнями, творчістю.

Ранкові зарядки, лінійки, звучання Гімну України у виконанні всіх учнів зльоту, перекличка девізами і піснями, конкурси на кращу емблему загону, патріотичної пісні, Міс-зльоту 2015, костюм Робінзона, страву Робінзонів, живий відеокліп, конкурс «Алло, ми шукаємо таланти», туристичні і спортивні змагання, незабутні дискотеки з Сашком Клімчуком під шатром зоряного неба, майстер-класи з вокалу, хореографії, образотворчого мистецтва, святкове багаття, задушевні розмови у наметах, нові знайомства.

Родзинкою зльоту виявився майстер-клас стрільби з лука, який провів для дітей голова районної ради Андрій Оніщук зі своєю донькою Мар’яною . Діти знайомилися з експонатами сучасної зброї, вчилися розбирати й збирати автомат, пізнавали багато нового, цікавого.

Не хотілося школярам полишати наметове містечко, у якому встигли зріднитися, знайти нових друзів, товаришів, відкрити у собі нові здібності, подорослішати.

Щодня до зльоту долучалися команди міських шкіл у кількості 10 дітей. Учасники зльоту були забезпечені якісним і смачним п’ятиразовим харчуванням. Педагоги районного Будинку школяра, спортивної школи, шкіл району, організаційний комітет відділу освіти забезпечували всі організаційні моменти життя табору.
Але…Все минає. Непомітно промайнуло 6 днів. Зліт завершився. Роз’їхалися по домівках загони. Лишилися теплі спогади у серцях. І надія на нові зустрічі.

1rmwFKcm0-4
2Ir3o8qjy30
HWgGF35WL-A
IMG_3025
IMG_3191
IMG_3232
IMG_3264
IMG_3269
IMG_3479
IMG_3510
IMG_3533
IMG_3551
IMG_20150626_214236




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок