<

Зі стріляниною та переслідуванням затримали злодія у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:26 | 5.02.2016 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Володимир-Волинський: поліцейські використали зброю при затриманні злодія.

Учора, 04 лютого, вранці у Володимирі-Волинському під час затримання правопорушника оперуповноважений був змушений використати табельну вогнепальну зброю. Злодія затримали, ніхто не постраждав – інформує прес-служба волинської поліції.

Близько 6 години ранку оперуповноважений Володимир-Волинського відділення поліції в складі слідчо-оперативної групи виїхав на виклик на вулицю Ковельську райцентру. Прибувши за адресою поліцейські «на гарячому» в будинку застали злодія.

При затриманні правопорушника останній вчинив опір співробітнику поліції. На вимоги правоохоронців зловмисник не реагував, тож після попередження про застосування зброї, оперуповноважений здійснив попереджувальний постріл у підлогу.

Зловмисника затримали. Ним виявився раніше судимий за скоєння крадіжок 24-річний житель району. Ніхто не постраждав. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до двох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок