<

«Живи задля перемоги»: під час благодійного вечора у Володимирі зібрали майже третину суми на автомобіль для військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:26 | 12.11.2022 / Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
4846
/ коментарі 3

10-го листопада в кафе «Family» у Володимирі відбувся благодійний захід на підтримку наших воїнів, під час якого вдалося зібрати майже 47 тисяч гривень.

Організували благодійний вечір волонтерки з Нововолинська Богдана Синиця та Богдана Чапюк.

Основна мета заходу – збір коштів на потреби ЗСУ, а також дати “свіжий ковток” гостям, допомогти навчитися жити в умовах війни, тримати себе в ресурсі, щоб мати сили та підтримувати наших захисників.

Під час атмосферного заходу, ведучим якого був Олександр Радіон, бомонд з Нововолинська та Володимира мав змогу взяти участь у лотереї, де розігрувались цінні призи від місцевих спонсорів, послухати корисні лекції, скуштувати смачні десерти на фуршеті та насолодитись неймовірною живою музикою від місцевого виконавця Василя Троця та його BANDу.

Лекторами вечора були психологиня Ганна Зінчук, яка поділилась як не втрати самоконтроль, про психоемоційне виснаження під час війни. Лікар-подолог Анастасія Нагірняк розповіла про природу виникнення стресу, та чому з’являються хвороби, якщо організму не дати відпочивати. Журналістка Віталіна Макарик навчала присутніх інформаційній гігієні, як розпізнавати фейкову інформацію та вкиди російського ІПСО. Наталія Сямрук – експерт з нейрографіки показувала новий інструмент арт-психології, як за допомогою малюнка, випустити назовні свої переживання. Тренер Андрій Крамик розповідав про спорт – як боротьбу зі стресом, як і що їсти, щоб втрачати калорії. Кожен з присутніх міг поставити запитання доповідачам.

Окрім лотереї на вечорі розіграли картину, яку передала волонтерам художниця Інна Асєєва. Її придбали за 1300 грн.

Загалом, як розповіли організаторки, під час заходу вдалося зібрати 46 770 грн. Ці кошти будуть спрямовані на купівлю автомобіля для воїнів 14 Окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. За один вечір вдалося зібрати третину необхідної суми. Дівчата зізналися, що не очікували такого результату та дякували усім, хто відгукнувся, допоміг їм в організації вечора, надав лоти, виступав та просто прийшов, щоб гарно провести вечір та, водночас, підтримати воїнів, які нас захищають!

Нагадаємо, 30-го вересня схожий благодійний вечір пройшов у Нововолинську. Тоді вдалося зібрати приблизно таку ж суму – 45 635 гривень.

До слова, Богдана Синиця з перших днів повномасштабного вторгнення активно займається волонтерством, постійно їздить на Схід та допомагає військовим. Вона збирає та купує необхідну військовим амуніцію, інструменти, техніку та навіть автомобілі. Звіти вона публікує у фейсбуці та інстаграмі.

Водночас, брат Богдани Чапюк – Юрій Кузьмінський з початку повномасштабної війни перебуває у полоні росіян. 24-го лютого він був на остові Зміїний. Довгий час від нього не було жодної звістки. Лище нещодавно передали лист, який полонений писав ще у березні. Декілька його побратимів обміняли, але в полоні ще залишаються приблизно 62 захисники зі Зміїного.




коментарів: 3
  1. Я би хотів ті допомогу тут побачити. Авто вже 2 купили за свої гроші. Ще жодного волонтера з Володимира ні я ні мої хлопці не бачили. Капелан і той не відомо де їздить.

    • Вся звітність у нас на сторінці є! Можливо, потрібно звертатися до волонтерів , щоб вонм допомогли? І тоді буде допомога

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця