<

Житловий та оздоровчий комплекси для учасників АТО хочуть створити у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:30 | 10.06.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Житловий та оздоровчий комплекси для учасників АТО хочуть створити у Володимирі-Волинському громадські активісти.

Своєю ідеєю вони поділились з журналістами в ході міжнародної конференції «Роль ЗМІ в суспільстві», яка була організована 8-9 червня Міжнародною асоціацією журналістів “4 влада” при підтримці Маршалківського Уряду Люблінського воєводства та Волинської обласної ради, – повідомили на сайті міської ради.

Про те, що передає приміщення колишнього медичного коледжу на потреби військових, повідомив його власник Григорій Стеценко. Представник добровольчого батальйону «Айдар», лучанин Ігор Кінах (позивний «Пастор») висловив сподівання, що такий центр міг би стати осередком, у якому бійцям АТО лікували б тіло й душу. Директор Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олена Черьомуха представила ідею створення у нашому місті мікрорайону з житловими приміщеннями на 150 квартир, поруч з якими відкрити дитячий садок, магазин, перукарню, оздоровчий комплекс, спортивний майданчик.

Модератор конференції, голова правління міжнародної асоціації журналістів «4 влада» Хенрик Кошьчєльни зазначив, що ідея може бути реалізована завдяки участі мас-медіа Польщі та всього Євросоюзу, адже поширення інформації сприятиме пошуку спонсорів. Крім того, така спільна справа сприяла б зміцненню українсько-польських зв’язків, поглибленню міжнародної співпраці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер