<

Житло для військових, реконструкція площі Героїв – теми на брифінгу у мера Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:19 | 14.11.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У військовому з’єднанні, яке нещодавно повернулося на місце своєї постійної дислокації, служать не тільки мешканці Волині, але і військові з інших областей. Частина контрактників шукає місце для проживання у Володимирі-Волинському, але це питання є проблемним. Про це розповів міський голова Володимира-Волинсього на брифінгу 14-го листопада. 

Приємно те, що гарними словами про місцеву, обласну владу і про громаду відізвався командуючий ОК “Захід”. 14 ОМБр – це єдине військове з’єднання, яке повернулося у відремонтовані казарми. Ми старалися допомогти, як і обласна влада. Командувач запевнив, що військове з’єднання залишиться у місті”, – розповів міський голова Петро Саганюк.

Також мер повідомив, що здачу 44-ох квартирного будинку перенесли на наступний рік. Питання заборони продажу алкоголю у місті людям у військовій формі виносилося на сесію міської ради, проте депутати не підтримали. Таку заборону затвердили на засіданні виконавчого комітету.

“Є велика проблема із торгівлею у місті контрафактом. Про це знає Володимир Гунчик і вчора це питання піднімалося на нараді в області.

Я говорив з командувачем про приміщення клубу танкового полку. Рано чи пізно ми відчуємо, що настане проблема переповнення дитячих садочків. Приміщення клубу не використовується. Якби його віддали місту, то ми б зробили там філіал восьмого садочка”, – зазначив Петро Саганюк. 

Також міський голова повідомив, що у місті підняли питання реконструкції головної площі. Так у п’ятницю у Володимирі-Волинському буде перебувати урбаніст і громадський діяч Олександр Шутюк, який поділиться досвідом якісних змін у міських просторах та дасть відповідь на питання, що можна змінити і як це краще зробити у міському просторі Володимира-Волинського.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер