<

Жителю Володимира-Волинського загрожує три роки позбавлення волі за вкрадений телефон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:25 | 18.10.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Волині у жінки викрали мобільний телефон. Після спільного розпивання спиртного чоловік викрав у подруги мобільний телефон. За вчинений злочин жителю Володимира-Волинського загрожує три роки позбавлення волі.

За даними прес-служби волинської міліції, до правоохоронців Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області звернулась місцева жителька. Жінка повідомила про крадіжку її мобільного телефону. Вартість телефону становить 250 гривень.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники міліції встановили: до скоєння злочину причетний 43-річний знайомий потерпілої. Чоловік разом із потерпілою розпивав спиртні напої. Після спільного чаркування, скориставшись зручним моментом, викрав з підвіконня телефон.

За вказаним фактом слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВСУкраїни у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Тепер чоловіку загрожує трироки позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа